Мат Смит напуска Доктор Кой? Да бе, да!

Наскоро се появиха слухове, че Мат Смит ще напусне Доктор Кой, за да „атакува Холивуд“. Информацията всъщност е изопачаване на думи от репортер на Сън, поради липса на материали.

Работен ден в офиса на вестник Сън. Няма нищо ново, затова някой журналист си вика да поразпита за Доктор Кой, и звънка на свой източник, приятел на Мат Смит. Приятелят казва на журналиста, че Мат му казал, че има желание да се снима в Холивудска продукция и че няма нищо друго ново.

Журналистът, дали разбрал грешно думите, или ги изопачил, не знаем, но написал, че Мат Смит ще напуска Доктор Кой за да участва в Холивудска продукция. По-скоро е изопачаване, може би заради липсата на материал за писане.

И – видяли новината, всички я пуснаха. Появиха се дори информации, че бил и поканен за филм вече.

Но нека напомним на читателите ни – Мат Смит има договор с Би Би Си за 3 години, с опция за удължаване с още 2. Минала е едва 1 година, а според слуховете той напуска след Сезон 6, тоест 2 години след сключването на контракта. При спиране от едната страна, последиците ще са сурови за тази страна.

Затова можем да предположим, че освен ако Мат не получи покана за Аватар 2, бъдещето му като Доктор, поне до края на 2012, е сигурно.

Стойко Стоев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five + 15 =