Pretty Little Liars, който дебютира по ABC Family миналото лято, стана голям хит по телевизията. Шоуто е базирано по книгите на Sara Shepard.

Сега още една от книгите на Shepard ще бъде превърната в сериал на ABC Family: The Lying Game. Книгата беше пусната на пазара през Декември 2010 и беше първата планирана за сериал. Ето инфомация от ABC Family относно сюжета и кастинга на новото шоу:

The Lying Game представя живота на Emma, добродушно приемно дете, което научава, че има идентична сестра близначка на име Sutton. За разлика от Emma , тя е осиновена от богато семейство и живее перфектен живот. След като се засичат за първи път, Sutton накарва Emma да заеме нейното място за няколко дни, докато тя преследва следа по мистериозната самоличност на техните истински родители. След като Sutton не се върнала на определеното от тях място, Emma е изправена пред решение дали да каже истината или да рискува живота си, за да открие къде се е дянала сестра й.

Звездите в The Lying Game са: Alexandra Chando (“As The World Turns”) като Emma/Sutton; Andy Buckley (“The Office”) като Ted; Helen Slater (“Supergirl”) като Kristin; Blair Redford (“90210”) като Garrett; Sharon Pierre-Louis (“Lincoln Heights”) като Nisha; Kirsten Prout (“Kyle XY”) като Char; Alice Greczyn (“Lincoln Heights”) като Mads и Allie Gonino (“10 Things I Hate About You”) като Laurel. Charles Pratt, Jr. (“Ugly Betty,” “Desperate Housewives,” “All My Children,” “Melrose Place”) ще е изпълнителен продуцент и сценарист; Leslie Morgenstein (“Pretty Little Liars,” “The Nine Lives of Chloe King,” “Gossip Girl,” “The Vampire Diaries”) и Gina Girolamo ще бъдат изпълнителни продуценти. Продуциран от Alloy Entertainment асоциация с Warner Horizon Television, сериала е базиран върху новела на автора Sara Shepard (Pretty Little Liars).

 1. Aylin

  искам да попитам колко сезона и колко епизода има филма The Lying Game

  • Анонимен

   Към момента един сезон, състоящ се от десет епизод, който продължава с нови епизоди от началото на януари.

  • Dagodfather

   Към момента един сезон, състоящ се от десет епизод, който продължава с нови епизоди от началото на януари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ten − 3 =