NBC поднови новата си адвокатска драма Harry’s Law за втори сезон. Телевизията е доволна от рейтингите на сериала и той ще се завърне отново през Есен 2011. Ситкомът Parenthood също бива подновен. Третият сезон ще започне тази Есен.

Междувременно телевизията реши да не купува Wonder Woman. NBC са недоволни от самия сценарий, а и от костюма на главната героияна. В началото си мислехме, че това ще бъде един от новите сериали на NBC за новия сезон, но изглежда няма да е така. И без това Adrianne Palicki не става за тази роля :).

Колкото до Chuck и The Event, oще не е ясно дали ще бъдат подновени, но може би ще разберем докрая на тази седмица. Chuck обаче има по-голям шанс да бъде подновен, докато за The Event е почти сигурно прекратяването. Очаква се и прекратяване на Law & Order: LA.

Между другото NBC си хареса още няколко сериала, които ще излъчва през новия сезон. Вчера Ви съобщихме, че телевизията е избрала 4 сериала, а днес става ясно, че избира още 3. Към Smash, Prime Suspect, Whitney, Up All Night вече може да добавим и Awake, The Playboy Club и Grimm.

Awake (преди беше REM) идва от Kyle Killen (Lone Star) и разказва историята на полицейски детектив, който живее в две различни реалности, а това се случва след кастрофа. В главните роли ще са B.D. Wong, Cherry Jones и Laura Allen. The Playboy Club ще се развива в известни Плейбой клубове в Чикаго през 1963-та година. В главните роли ще са David Krumholtz, Amber Heard и Eddie Cibrian. Grimm е полицейска драма, съсредоточена върху детектив, който разбира, че съществата от приказките са истински, живеещи сред нас и са доста опасни. В главните роли ще са Reggie Lee, Kate Burton и Bitsie Tulloch.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 − 10 =