Boss – Нов сериал по Starz

Кметът Том Кейн (Келси Грамър) седи като паяк в центъра на Чикагската мрежа на мощта; мрежа, която е изградена чрез споразумение с хората. Те искат да бъдат водени; те искат споровете да бъдат разрешавани, работата да бъде разпределяна и лоялността да бъде наградена. Ако той може да бъде постигне това чрез заблуди и грешни морални ценности – нека е така. Стига да свърши работата, хората се правят, че не виждат.

Въпреки, че е най-ефективния кмет в скорошната история, дегенеративно мозъчно увреждане откъсва всичко от неговите ръце. Той не може да се довери на паметта си, на най-близките си съюзници, даже на самия себе си.

Жената на Кейн – Мередит (Кони Нийлсън) не знае нищо. Техният брак е брак на изгода. Кити Онийл (Катлийн Робъртсън), консултантката на Кейн, има своите подозрения, но не се намесва. Ира Стоун е политическия съветник на Кейн. Тя е завършила своето образование с не много добър резултат и затова не смее да каже нищо. Единствено Алис (Хана Уеър), която е дъщеря на Кейн, има шанс да узнае тайните му. Това ще е най-трудния мандат за Шефа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × four =