Въпрос: Търся клюки за Grey’s Anatomy! Моля те, дай ми добри (дано са даже невероятни) такива за Марк и Лекси.
Аусиело: По-добри от това накъде!? Shonda Rhimes ми каза, че двамата съвсем не са свършили – нищо, че предния сезон завърши с одобрението на Марк за романса на Лекси и Джаксън. „Ще си остане любовен триъгълник,” разкри тя. „Марк се опитва да продължи, но нещата се объркват, тъй като същевременно Джаксън се опитва да започне кариерата си като пластичен хирург” – специалността на Марк.

Въпрос: Спойлери за Parks and Recreation? Дай ми нещо, моля!
Аусиело: Малко след като научихме, че Patricia Clarkson ще играе Тами 1, сега се говори, че шоуто търси кой да играе Тами 0 – майката на Рон. Въпреки че героинята е описана като типичния американец фермер, без превземки, трудно впечатляема и трудна да бъде пропусната, си мисля, че Kelly Bishop от Gilmore Girls е подходящ избор.

Въпрос: Моля те, кажи ми, че ще има открито противопоставяне между Тами 1 (Patricia Clarkson) и Тами 2 (Megan Mullally) от Parks and Recreation!
Аусиело: “Ще видим доста от тях” е всичко, което Nick Offerman сподели по въпроса. (Превод: О, да, ще има!)

Въпрос: Имаш ли идея до каква степен Eric Kripke ще участва в новия сезон на Supernatural? Помня, че някъде четох, че все още е изпълнителен продуцент, но на Comic-Con въобще не беше споменат. Така че ще се включи ли някак или вече е продължил напред след шоуто?
Аусиело: Той си остава замесен в него, но не толкова, колкото миналия сезон. „Eric беше с нас постоянно, когато пишехме” казва сегашната продуцентка Sera Gamble, “и той ще продължава да ни помага от време на време.” Друг източник обаче потвърди, че той няма нито да пише, нито да режисира никакви епизоди от новия сезон.

Въпрос: Някакъв спойлер за петия сезон на Mad Men? Какъвто и да е!
Аусиело: Шоуто не изпуска много информация. Най-доброто, до което се добрах е това: AMC търсят актьор за ролята на тийнейджър, отишъл на концерт, което означава, че Сали Дрейпър ще ходи на първия си концерт! Какво? Това не заслужаваше ли удивителен знак? Е, ти каза „каквото и да е”.

Въпрос: Можеш ли да издадеш нещо за най-добрата нова комедия Mike & Molly?
Аусиело: Първо, Happy Endings беше най-добрата нова комедия за предния сезон. И второ, мисля, че нещата няма да минат добре, когато Майк разбере колко секси е йога инструктoра на Моли. А колко секси е той всъщност? Ами неговото име е Гиани. Достатъчно казано.

Въпрос: CSI: NY спойлери, моля! Нещо за Дани и Линдзи.
Аусиело: Внимавай какво си пожелаваш. Дани ще си има работа с прекрасно неопитно ченге, офицер Чембърс по-точно. Първоначално всичко е само напрежение – тя се издънва, той и се кара. Но след това… ами нещата водят към друг вид нарежение, ако разбирате какво искам да кажа. Или може би не. „Няма никакви романтични искрици,” настоява изпълнителния продуцент Pam Veasey. “Но има огън от друг тип.” О, загадка! Забавно!

Въпрос: Някакви спойлери за новия сезон на NCIS? Умирам си да разбера нещо ново, нещо голямо.
Аусиело: Нов агент достатъчно голямо ли ти е? Въпреки, че няма да е от редовния каст, шоуто добавя към екипа си актьор, който ще играе потенциално смъртоносен агент на име Стратън.

Въпрос: Имаш ли нещо ново за Bones, което да ми помогне да издържа до ноември?
Аусиело: Какво ще кажеш за малко информация за един от първите случаи на екипа за новия сезон? Казаха ми, че той ще е за шеф на компания за играчки, който е убит от един от следните: нейния шеф, нейния брат или някой съвсем друг.

Въпрос: Ще видим ли синът на Бут – Паркър, в новия сезон на Bones?
Аусиело: Да, но не веднага. Паркър ще се появи пролетта, за да срещне малкото си братче (сестриче).

Въпрос: С мили очички те моля да ми дадеш спойлери за Community във връзка с Джеф/Ани. Или пък каквото и да е друго за сериала.
Аусиело: Хм… Тези очи ми изглеждат по-скоро луди. Но пък това е разбираемо, защото това, което ще ти кажа е, че епизод 4 ще представи Тод Джейкъбс, който изглежда като ученик с мили очички, но после може да се окаже, че и неговите са луди.

Въпрос: Имаш ли нещо за The Good Wife? За предпочитание за Алиша и Питър.
Аусиело: Дали имам – да. Но дали е за Алиша и Питър – не. (Може би другия път…) Изглежда, че любовният живот на Оуен ще потръгне. В предстоящ епизод Джаки прекъсва доста интересен разговор между малкия брат на Алиша и секси професор на име Бон. (Но не Джови.)

Въпрос: Спойлери за Law & Order: SVU?
Аусиело: Има вероятност каста на шоуто да нарастне. Въпреки че не е сигурно, продуцентите търсят актьор на средна възраст да играе адвокат, за който се чува, че е най-добрия в Манхатън. Ролята е за няколко епизода.

Въпрос: Радвам се, че Up All Night ще направи героинята на Maya Rudolph водеща на толкшоу. Нещо повече покрай тази новина?
Аусиело: Мхм. Не само, че Ава ще е водеща, но толкшоуто ще си има и помощник-водещ – Калвин, афроамериканец на двайсетина години, чиято популярност я кара да завижда. Ако някога е имало роля, която изисква Donald Glover от Community да бъде клониран, това е тя.

Въпрос: Това лято започнах да гледам Chuck и го обожавам. Много съм тъжна, че това ще е последният сезон. Жалко, че ще има само 13 епизода. Има ли някакъв шанс поне броят на епизодите да се увеличи с няколко?
Аусиело: Само да знаете, че ако поръчат още 9 епизода, общият им брой ще стане 100. Но също трябва да знаете, че президентът на NBC Robert Greenblatt ми каза, че това най-вероятно няма да стане. „Тринайсетте епизода са си доста сигурни,” настоя той. „Те искат да си изградят сезона, така че да се получи добър финал на сериала.”

Въпрос: Как Buy More ще се включи в новия сезон на Chuck?
Аусиело: Вече Чък е собственика, което означава „когато неговата агенция за шпиони не се справя добре, Buy More може да е единствения източник на приходи,” обяснява продуцентът Chris Fedak. “Важно е супермаркетът да върви добре, затова Чък се опитва да го превърне в успешен магазин.” Неговият първи приоритет: Да създаде страхотна промоционална кампания. „Има нова реклама с лицето на Buy More: Капитан Страхотен,” казва Fedak. “Той е най-успешният търговец, който Чък познава.” Зрителите ще се уверят, че той е много по-добър от предишното лице на веригата – „Ще видим оригиналната реклама на Buy More, която Големия Майк създава през 1981.”

Въпрос: Бих искал спойлери за The Vampire Diaries!
Аусиело: Джеръми няма да е единственият засегнат от „завръщането” на Вики. „На Мат му е трудно да приеме свръхестествения елемент около случващото се със сестра му, която се появява покрай Джеръми,” казва изпълнителния продуцент Джули Плек. „Ще видим Мат, изправен пред следния проблем: ‘Моята мъртва сестра посещава братът на бившата ми приятелка, който преди спеше с мъртвата ми сестра‘.” Пф, това вече ми се е случвало.

Въпрос: Нещо около The Office?
Аусиело: Джим и Пам очакват бебе номер 2, но това са стари новини. Ето малко нови: Детето е заченато на Свети Валентин! „Случило се е в епизода, в който ни предизвикаха да правим секс в офиса,” разкрива бъдещия татко John Krasinski. “Ще разберем,че тогава тя е забременяла. Бум.”

Въпрос: Има ли някакъв шанс Дарил да се окаже новият мениджър в The Office?
Аусиело: Има шанс, но чувам, че е много малък. Тези, които е най-вероятно да наследят Майкъл остават Дуайт, Джим и Анди. Но говорейки за Дарил, говори се, че той е в центъра на един от най-забавните сюжети, които сериалът е правил. John Krasinski ми каза това. „След печалба от лотарията всички напускат,” казва той. „Страхотно е! Но Дарил не е от „всички” и се ядосва. Мисля, че това е един от най-интересните сюжети на шоуто в последно време.”

Въпрос: Някаква информация за Адам и Кристина от Parenthood?
Аусиело: Тяхната връзка ще се изпълни с повече напрежение от обикновеното, когато шоуто се завърне. „Продължаваме пет месеца след края на предния сезон, така че Кристина вече ще е бременна в седмия месец ,” казва изпълнителният продуцент Jason Katims. „Адам все още не си е намерил работа. Кристина е, въпреки че е бременна, а Адам си остава безработен. И това предизвиква напрежение в началото.” Но преди да кажете „рецепта за бедствие”, Адам решава да започне бизнес с брат си. „Той бива привлечен от идеята на Кросби,” казва Katims. „Ще бъде забавно да видим Адам като риба на сухо в света на Кросби. Обичам тяхната връзка. Сцените, в които са само те двамата, говорещи си, са сред любимите ми. Така че се радвам, че ще може да прекараме повече време с тях двамата.”

Майкъл Аусиело е американски телевизионен журналист, работил за TV Guide и Entertainment Weekly. Сега има свой уебсайт TV|LINE, където ежеседмично публикува рубриката си Ask Ausiello, в която отговаря на въпроси на феновете на различни сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × five =