Въпрос: Чудя се дали имаш информация за Кърт и Блейн за новия сезон на Glee. Чувам, че няма да скъсат, но ми е интересно какво ще става с тях?
Аусиело: Кърт прекарва голяма част от премиерата в молене на Блейн да се премести в McKinley. Като се има предвид, че Darren Criss вече е част от постоянния каст, сигурен съм, че е въпрос на време преди Блейн да се поддаде.

Въпрос: Какво предстои в новия сезон на Glee? Особено за Сантана.
Аусиело: Сантана става капитан на мажоретките, но не е особено доволна, когато разбира, че Сю е назначила втори капитан – човек, който също не обича да споделя.

Въпрос: Тина дванадесетокласничка ли е този сезон на Glee? Чета противоречащи си неща по въпроса.
Аусиело: Според актрисата, която я играе, Jenna Ushkowitz, не е. Но нейното гадже Майк Чанг е и това ще предизвика проблеми за двойката. „Определено съм развълнувана да видя малко драма между тях,” казва Ushkowitz. „Искам да видя как ще се справят с това.”

Въпрос: Ще видим ли дядото на Буут (Ralph Waite) в Bones този сезон?
Аусиело: Да, със сигурност. Дядото ще се завърне в епизод 4, когато Буут „се изправя със семейна криза”, казва изпълнителният продуцент Stephan Nathan. И познайте кой още ще се завърне в същия епизод! Давайте, пробвайте! Забравете, явно не можете да се сетите. Отговорът е героят на Tina Majorino – Специален Агент Геневийв Шоу.

Въпрос: Carla Gallo ще се завърне ли като Дейзи Уик в Bones?
Аусиело: Да, но статута на връзката ѝ със Суитс ще остане „съмнителна” поне в началото, сподели John Francis Daley. „Те много се обичат” добавя той. „Мисля, че тяхната връзка е непридвидима.”

Въпрос: Може ли малко спойлери за Californication?
Аусиело: Scott Michael Foster от Greek наскоро приключи снимките за ролята на новото гадже на Бека, дъщерята на Ханк. „Никога не съм участвал в толкова лудо шоу и беше много забавно” казва той за гостуването си в сериала, което ще се излъчи през петия му сезон (който започва на 8 януари 2012). „Героят ми е много подобен на Ханк. Затова има напрежение между тях през целия сезон.”

Въпрос: Имаш ли Grey’s Anatomy спойлери за Кали и Аризона?
Аусиело: Двойката започва нов и сравнително безпроблемен период от връзката си. Аризона се захваща да помогне на Карев. „Нейният сторилайн през сезона е свързан с него и с това, че само тя е на негова страна” казва Jessica Capshaw. „В края на миналата година той ядоса някои хора. Така че тази година тя ще му e защитника, който ще се застъпи за него да стане педиатър.”

Въпрос: Това е твое в замяна на спойлери за Chuck. (Пояснение: Аусиело е огромен фен на Смърфовете)
Аусиело: Вече имам дозина от тези, но отчитам това, че си се сетил. И това ти спечели този спойлер: предстоящ епизод ще включва първото бизнес пътуване на Чък и Сара във връзка с Buy More. „Не звучи никак интересно” казва продуцентът Chris Fedak. „Но нека да добавя, че пътуването им включва кортеж от Посолството.” И това не ви е достатъчно? Fedak разкри още, че „ще научим още много” за миналото на Сара, когато шоуто се завърне.

Въпрос: Спойлери за Chuck, моля!
Аусиело: Ели и Страхотен ще се потопят повече в шпионския свят през сезон 5. „Те вече знаят тайните на Чък” обяснява Fedak. „Знаят за новата му шпионска компания. Нещата са различни. Вече е като семейна история.”

Въпрос: Моля те, кажи, че имаш някакви новини за Make It or Break It. Знам, че приказката е „никакви новини са добри новини”, но в този случай може и да е обратното. Моля те кажи ми, че ABC Family ще го подновят.
Аусиело: Joshua Bowman, който сега участва в новия трилър на ABC – Revenge, се чувства оптимистично за подновяването на шоуто. „Мисля, че ще се задържи за още един сезон” казва той. „Все още поддържам връзка с някои хора от каста. Шоуто е страхотно. Обичах героите и всичко друго. Но очевидно сега съм се отдал на Revenge.”

Въпрос: Аусиело!!!!! Не съм чувала нищо за Castle в последно време. Имаш ли нещо за мен?
Аусиело: Няма нужда да ми викаш! След стрелбата по Бекет, Алексис ще се притеснява за безопасността на баща си повече от всякога. И познайте кой ще понесе ударите на гнева/притеснението ѝ. Давайте, пробвайте! Забравете, явно не можете да се сетите. Отговорът е Бекет. „Определено ще има някои думи и напрежение между тримата” казва Molly Quinn, добавяйки, че Алексис „все още уважава Бекет, но същевременно за първи път се чувства като ‘Това не е твоя живот, това не е твоя баща. Не разбираш.’”

Въпрос: След като Tamala Jones стана постоянен герой в Castle, какво означава това за връзката на Лейни и Еспозито?
Аусиело: Иронично, но може да означава край за тях. Jon Huertas (Еспозито) потвърждава, че ще виждаме „много повече от двамата като двойка”, но добавя, че „може да се стигне до раздяла”. Може да е защото Раян и Джени се женят – това може да накара Лейни или Еспозито да каже „Може би и аз искам да се оженя/омъжа” и може би другият няма да иска.

Въпрос: Може ли спойлери за Caslte, моля! Най-накрая послушах фризьорката си да го изгледам и сега не мога да му се наситя! Благодаря ти предварително!
Аусиело: Касъл ще има нов любовен интерес! Шоуто провежда кастинг за ролята на „прекрасна, секси, изискана инспекторка”, която веднага си пада по Кас и той по нея. Обратът? Въпросната жена крие изненадващо минало.

Въпрос: Знаеш ли кога Olivia Wilde ще направи последното си участие като 13 в House?
Аусиело: Доколкото знам е в епизода, който ще бъде излъчен на 17 октомври. „Наистина е епизод, предизвикващ смесени чувства” споделя източник. Между другото, не е напълно сигурно, че това ще е последното ѝ участие – ако това наистина се окаже последният сезон на сериала, имам предчувствие, че тя ще се върне преди края.

Въпрос: Чудех се дали знаеш как Марк (Jason Ritter) ще се върне в живота на Сара от Parenthood?
Аусиело: Те ще попаднат един на друг в училище. И под „попаднат един на друг” имам предвид, че Марк ще види Сара в ожесточен спор със [спойлер], след което двамата ще се свържат отново. Между другото, никой не е по-щастлив за завръщането на Jason Ritter от Lauren Graham. „Не мога да ви обясня колко специален е за мен” казва тя. „Знам, че това е само спирка от дългото му пътешествите и се чувствам късметлийка и благодарна, че мога да изследвам връзката им – такава каквато никога не съм виждала по телевизията преди. Рядкост е да се види такава разлика в годините – особено когато жената е по-стара и не е шега, а истинска връзка.”

Въпрос: Мина месец откакто последно ни даде спойлери за Desperate Housewives! Моля те?
Аусиело: Мисля, че преувеличаваш, но съм твърде зает да проуча твърдението ти, така че нека кажем, че си прав. Ето едно от нещата, които изпълнителният продуцент Bob Daily има в списъка си за последния сезон: „Искам да направим последен епичен Хелуински епизод” разкрива той. „Ще се радвам да вмъкнем малко страх в живота на съпругите, защото тазгодишната мистерия е много тъмна. Така че мисля, че Хелуин е подходящо време за някои от тайните да излязат наяве.”

Въпрос: Имаш ли Rookie Blue спойлери за Сам и Анди?
Аусиело: Това не звучи добре за двойката: „Сам замисля да се върне към оръжията и бандите – да бъде под прикритие отново” казва Ben Bass. Какво може да го накара да направи това и да остави момичето си Анди? Очаквайте отговора в интервю с него на TV|LINE.

Въпрос: Новият сезон на How I Met Your Mother е толкова, толкова близо. Имаш ли нещо интересно за него?
Аусиело: Kal Penn дебютира като психиатъра на Робин и неин любовен интерес в епизод 4. „Робин отива при него, за да опита да се справи с нелогичните чувства, които изпитва към Барни, но после развива такива нелогични чувства към неиния психиатър” обяснява продуцентът Craig Thomas. „Така започват нещата между тях. Те се борят с въпроси като ‘Какво ще правим сега? Това е странно и неправилно.’ Забавно е, че Робин трябва да се справи с това.”

Въпрос: Някаква информация за любовния триъгълник Джейсън/Джесика/Хойт в True Blood?
Аусиело: В новия епизод ще има голямо развитие около него. Жокер: Включва задната част на един пикап.

Въпрос: Имаш ли спойлери за сезон 4 на Fringe?
Аусиело: Шоуто търси актьор, който да изиграе ролята на интелигентен и сериозен учен на около 50 години, който е иман за най-дръзкия и иновативен ум в неговото поле. Теорията ми е, че това ще е човекът, когото Питър ще потърси за помощ, за да се сетят другите за него.

Майкъл Аусиело е американски телевизионен журналист, работил за TV Guide и Entertainment Weekly. Сега има свой уебсайт TV|LINE, където ежеседмично публикува рубриката си Ask Ausiello, в която отговаря на въпроси на феновете на различни сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × 3 =