Въпрос: Нещо за централната мистерия в новия сезон на Desperate Housewives? Моля те кажи ми, че не е свързана само с покритата смърт на втория баща на Габи.
Аусиело: Не е само това. Според изпълнителният продуцент Bob Daily „има голямо разкритие накрая на първия епизод, което се свързва с първия сезон по интересен начин.” Daily потвърждава, че има нещо общо със самоубийството на Мери Алис, но отхвърля варианта тя да се появи жива. „Тя е мъртва” настоява той. „Няма да променим шоуто из основи и да се окаже, че е жива. Просто ще отдадем почит на старите сезони.”

Въпрос: Нуждая се от CSI спойлери, моля!
Аусиело: Изглежда все още има объркване сред феновете във връзка с това дали Ted Danson наистина ще е новия надзирател, след като Катрин беше лидерът в предния сезон. Е, мога да потвърдя, че Ди Би Ръсел (героят на Danson) определено е отговорникът, когато сезонът започне и Катрин не е никак щастлива за това. Тя обвинява Ник за понижението си, заради поразията с Хаскел.

Въпрос: Умирам си за спойлер за разкритата бременност в Gossip Girl?
Аусиело: Някой наистина е бременен и това не е Дорота. Не казвам нищо друго!

Въпрос: Има ли шанс любимата ми Gossip Girl двойка, Дан и Серина, да се събере следващия сезон?
Аусиело: Серина ще се опита да се върне при Дан, когато се завърне от Лос Анджелис, но – шокиращо – тя има скрити мотиви.

Въпрос: Имаш ли идея как Сам от Glee ще напусне шоуто? Програма за защита на свидетелите? Изяден от динозавър?
Аусиело: Отговорът е В) Семейството му се премества в друг щат… очевидно в Индиана.

Въпрос: Дали Glee най-накрая ще представи гей бащите на Рейчъл този сезон?
Аусиело: Доколкото знам засега няма такива планове. Обаче изглежда, че продуцентите си изпълняват обещанието да дадат родители на Майк Чанг. Шоуто прави кастинг за ролите на азиатска двойка – стилна съпруга и консервативен баща. Те ще се появят в няколко епизода през сезона.

Въпрос: Може ли да ни подскажеш кой ще е новият шеф на House?
Аусиело: Работата ще я получи един от тези седем човека. А сега малко свежи новини около House: началната сцена на епизода, предстоящ да бъде излъчен на 10 октомври, ще е нещо невиждано за сериала. Дори мога да кажа, че ще е нещо невиждано за телевизията въобще.

Въпрос: Умолявам те да дадеш малко спойлери за Pretty Little Liars! Моля те, кажи ми, че имаш нещо.
Аусиело: Имам нещо! За да събере повече зрители от категорията Мръсни стари мъже на 55-90 години, летният финал на сезона ще съдържа изненадваща сцена, включваща секси мацки и кал.

Въпрос: Прекарах последната седмица в гледане на Chuck. Знам какво се говори, но няма ли начин да помогнем на шоуто да достигне 100 епизода?
Аусиело: Гледай шоуто при излъчването му, когато се завърне на 21 октомври. После, направи така и с повторението и накарай други хора да направят същото.

Въпрос: Sons of Anarchy спойлери, моля! По-точно нещо за Джакс и Тара.
Аусиело: Един от любимите ми техни моменти е от премиерата на 6 септември. Не е кой знае какво – те просто си лежат в леглото след секс и си говорят за бъдещето им, говорейки за което очаквайте Тара да разкрие нещо изненадващо във втория епизод.

Въпрос: Мога ли да получа някоя пикантна новина, дори и малка, за Sons of Anarchy? Особено нещо за продължаващото съревнование между Джакс и Клей.
Аусиело: Всъщност те двамата ще са в добри отношения в първите три епизода. Дори се уговарят да [спойлер] в замяна на [спойлер]. И още новини за сериала: очаквайте напрежението между Джема и Тара да ескалира.

Въпрос: Файловете на Аусиело са любимата ми част от седмицата! Но, моля те, давай спойлери и за Sons of Anarchy – най-недооцененото шоу по телевизията!
Аусиело: Мъртвите тела в премиерата ще са много – дори по високия стандарт на сериала.

Въпрос: Чудех се дали няма нещо ново, което да споделиш за 90210?
Аусиело: Ще ми повярвате ли ако ви кажа, че един от главните герои става професионален ескорт в сезон 4?

Въпрос: Нещо ново за четвъртия сезон на 90210?
Аусиело: Ще ми повярвате ли ако ви кажа, че главният герой, който става професионален ескорт, е Ани?

Въпрос: Има ли планове Aura McDonald да се завърне в Private Practice този сезон?
Аусиело: „Всичко е възможно в Шондаленд” казва замислено Kate Walsh, BFF на героинята на McDonald в сериала. „Вратата за връщането ѝ е отворена.” Ако Наоми наистина се върне един ден, няма да е, за да запали отново пламъка на любовта с бившия си. „Audra ни липсва на всички” казва Taye Diggs. „Но мисля, че нещата между Сам и Наоми се изчерпаха.” Съгласен.

Въпрос: Имаш ли Private Practice спойлери за Шарлот и Купър? Например бъдещо бебе?
Аусиело: Изглежда, че нещата са в ръцете на Шарлот по този въпрос. „Има постоянен конфликт между тях” припомня Paul Adelstein, който играе Купър. „Той от много време иска деца, а тя никога не е била съгласна с това.” Освен това, както Adelstein казва „те първо искат малко да се порадват на живота на женена двойка.” (Ха, успех с това.)

Въпрос: Какво е най-новото около завръщането на Краули в Supernatural?
Аусиело: Най-новото е, че Mark Sheppard, който изпълнява ролята, твърдо отказва да потвърди каквото и да е. „Погледнете трейлъра на сезон 7, показан на Comic-Con” казва той. „Там ме има в един кадър, така че очевидно трябва да се появя някъде в началото на сезона и да правя нещо. Никога не се знае – може да участвам за 5 секунди и после да умра… [Смее се] Никога не се знае, хора!” А що се отнася до мнението не Краули за новия божествен статут на Кастиел, Sheppard казва „Това не е повишение, нали? Той само погълна онези души и ще видим какво ще се случи сега. Краули сигурно е в тийм „по-добре ти, отколкото аз, приятел!” Добре, Cagey McCagerson!

Въпрос: Дали Criminal Minds ще изследва главоболията на Райд през този сезон?
Аусиело: Този проблем не се споменава в първите няколко епизода. Но се споменава друг – миналата му зависимост от наркотици.

Въпрос: Може ли да дадеш спойлери за Castle? Благодаря предварително, ти си човека!
Аусиело: Шоуто не можа да се разбере с Dan Akroyd да участва в Хелуинския епизод, посветен на Ghostbusters.

Въпрос: Нещо ново за How I Met Your Mother?
Аусиело: Говори се, че някой от главните герои ще се появи напълно гол в един от първите епизоди – или поне доколкото може да е гол някой по CBS. Jason Segel има опит в разсъбличането гол пред камера, но аз залагам на Барни.

Въпрос: Трябва да ми помогнеш – бих желала спойлери за Сам и Анди от Rookie Blue. Моля!
Аусиело: Ben Bass (Сам) предлага следния тийз във връзка с финала на 1 септември: „И Сам, и Анди са в беда. Какво ще се случи с тях не е ясно.”

Въпрос: Колко дълго ще трябва да чакаме преди Питър да се появи отново във Fringe? Моля те кажи ми, че не са пет епизода или нещо такова.
Аусиело: Не са пет, но поне два. Дотогава можеш да си сигурен, че неговото присъствие (или липсата на такова?) със сигурност ще бъде усетено.

Майкъл Аусиело е американски телевизионен журналист, работил за TV Guide и Entertainment Weekly. Сега има свой уебсайт TV|LINE, където ежеседмично публикува рубриката си Ask Ausiello, в която отговаря на въпроси на феновете на различни сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nine − five =