Поредният сериал, който отговаря на мотото на телевизията characters wanted. Също както в Burn Notice, Fairly Legal и почти всеки друг сериал по USA Network, и в този действието се върти около един централен персонаж – в този случай това е гениалната психоложка Дани Сантино. Когато сериалът ти е фокусиран върху един герой, е много важно да избереш подходящия човек за ролята иначе рискуваш хората да кажат „хубава идея, ама къде я намериха тая крава?!“ и да сменят канала. Аз мисля, че са се справили. Callie Thorne се справя много добре с ролята – дори когато физиономиите ти се струват дразнещи, това пак е търсен ефект. На мен ми допада много повече от оная в Body of Proof.

Накратко Дани Сантино практикува хипнотерапия и няколко други типове психология и успява доста бързо да реши серия от проблеми – примерно зависимост от тютюнопушене, кошмари и др. След като разбира за аферите на мъжа си, тя подава молба за развод, гони го от къщи и се опитва сама да се справи с работата и грижите за двете си деца. Най-добрата й приятелка я води насам-натам и Дани среща готин пич, който я урежда да работи с отбор по американски футбол – да помага с психологическите проблеми на звездата на отбора ТК. ТК е голяма работа, само дето не може да улови топката, което във футбола си е важно. След като му решава проблема, други известни спортисти (а и не само спортисти) чуват за нея и клиентите й рязко нарастват. Което е добре дошло, след като се налага тя сама да плаща сметките. Обаче се налага да прекрати връзката – доколкото има такава – с Мат (готиния пич от преди 3 изречения), защото това създава конфликт на интереси. Или поне тя така твърди. Което не значи, че желанието й за секс с него е намаляло. Това от своя страна създава напрежение с ПР-мениджъра на отбора и бившо негово гадже – Лора (вдясно). Може би ще я познаеш от ролята й в Mr. Sunshine или от тази в Joey.

Като цяло доста забавен сериал. Сигурно ще забележиш, че д-р Сантино, също както д-р Хаус, решава повечето от случаите си случайно докато прави нещо съвсем различно или благодарение на навременна реплика на приятел. Това леко ме дразни, но е доста разпространен похват в света на сериалите, та няма да го пиша като минус на този конкретен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 − one =