Първо искам да изкажа благодарностите си към alexcho, който предостави възможността на всички в сайта да гледат първия епизод на този сериал.

Започва новият сезон по телевизията, а с това и излъчването на нови сериали. В праймтайма тази година ще се появи един комедиен сериал по FOX, който определено ще влезе във вашето съзнание. Става въпрос за New Girl!

New Girl разказва историята на Джес, която иска да се отърси от раздялата си, която е преживяла наскоро. Насреща се появяват трима младежи, които са готови да я приютят, въпреки големите резерви, които пазят за нея. Момчетата са много добри приятели, които живеят заедно отскоро и всеки има своите проблеми в личния си живот. Единият тип още тъгува по бившата си приятелка, другият пък не може да търпи женските създания, като се отнася с тях „леко“ неуважително, като че ли те са мъже. На третия пич, пък определено му хлопа дъската, дотолкова, доколкото се опитва да забие всяка една жена, която се появи в първата серията. Също така той е маниак на тема известност, той иска да бъде винаги пред своите приятели и врагове, като той е човекът, заради който Джес се нанася трайно в апартамента им. Джес от своя страна не отстъпва на леко сбърканите си нови приятели, като има навика да създава „theme songs about her“. Това е нещото, което за мен отличава сериала от останалите, което го прави оригинален. Наистина се е получило доста хубаво и силно се надявам да се запази този ритъм и занапред.

Стига толкова с историята на сериала, сега искам да изкажа своите впечатления. Бях малко критично настроен, но се изненадах как този сериал ми повлия позитивно. Истината е, че тъкмо изгледах злополучната среща на националния ни отбор по футбол, та исках да се поразведря с нещо ново. Е, този сериал определено може да оправи вашето настроение. Свежата актьорска игра на героите също ме изненада. Очаквах малко по-дървено отношение на Дешанел, но всъщност тя играе една фантастична роля. Много бих се радвал, ако този сериал получи едно признание от американските фенове на този жанр, защото сериала има огромен потенциал да се превърне в хит като „Приятели“ и „Как се запознах с майка ви“!!! Определено ще продължа да гледам този сериал!

Моята оценка за този сериал ще бъде висока, тъй като харесвам концепцията и това, че не се използва „Laugh track„.

 

Моята оценка за сериала е 8.5/10.

 

 

  1. Galq

    Току що изгледах пилотната серия и съм напълно съгласна с всичко написано.Сериала е много свеж и забавен, препоръчвам на всеки да му хвърли око.Аз доста се смях, дано и занапред да е толкова добър!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × 1 =