Up All Night

Up All Night

Up All Night  ни изпраща в свят на бебешки плач, прекрасно гу-гу-кане и безсънни нощи. Новият комедиен сериал е базиран на книгата „Go the Fuck to Sleep” и се излъчва по NBC преди Free Agents.

В Up All Night, Уил Арнет (Arrested Development) играе ролята на нормален, женен мъж на име Крис. За мен това беше странно, може би защото съм свикнал да го гледам все в странни и емоционално нестабилни роли, но това не означава, че не се справя добре и тук. Другата главнa роля е дадена на прекрасната блондинка Кристина Апългейт (Samantha Who?), която е в ролята на Реган – млада майка, за която лудите и безрасъдни нощи са вече зад гърба й.

Сериалът започва с използването на няколко теста за бременност и луда паника от което разбираме, че зачеването не е било планирано. Създателите на сериала великодушно са ни лишили от „удоволствието” на трудните 9 месеца бременост. Без честото сменяне на настроения, без налудничави желания, без целия хормонален дисбаланс, те ни изпращат при щастливите родители на вече двумесечно бебе. След като вече Ами е на бял свят, Реган се връща на работа като продуцент в токшоу, а Крис оставя кариерата си на адвокат, за да седи вкъщи и да се грижи за бебето. Те са изключителна забавна и сладка двойка. Една от основните шеги в сериала е ругаенето пред бебето. Тези сцени щяха да бъдат по-забавни, ако не бяха заглушавани с досадното „бийп” и не им замъгляваха устните, когато изричаха мръсните думи. Двамата актьори играят толкова добре, че дори когато се карат, го правят с такъв чар, че ти се иска да си част от техния спор.

С такива звезди и с такъв сюжет е грях да пропуснете сериала. Запълнeте четвъртъците си с този забавен ситком и междувременно се подгответе за дните, когато ще бъдете родител. Ако пък сте от по-възрастната аудитория, със сигурност ще е приятно да се върнете назад във времето. Приятно гледане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × two =