Въпрос: Дай ми интересни спойлери за предстоящето в Gossip Girl.
Аусиело: Интересни спойлери идват след 3,2,1… Шоуто маха всички задръжки за стотния си епизод през януари, разкрива изпълнителният продуцент Josh Safran. „Искаме да почетем факта, че това е стотния епизод” казва той. „Знаем, че сме късметлии, че стигаме до него и ще уважим това. Затова искаме да се почувства като специално събитие.” Safran вече потвърди, че Блеър ще прекара първата част от сезона в приготовления за кралската си сватба с Луис, така че вероятно самата сватба ще се състои по времето на въпросния епизод. Схващате ли накъде бия, хора?

Въпрос: Все още съм объркана за статута на Taylor Momsen в Gossip Girl. Наистина ли няма да се връща никога? Сериалът няма да е същия без малката Джей.
Аусиело: Източниците потвърждават, че Джени ще се завърне, когато адът замръзне. Но пък поне шоуто няма да се преструва, че тя никога не е съществувала. Какво имам в предвид: чувам, че отсъствието ѝ ще бъде споменато още в премиерата на сезона (и не си мислете, че тя се е върнала да учи).

Въпрос: Знаеш ли какво предстои в новия сезон на Glee за Сантана и Британи (по отделно или заедно)?
Аусиело: Слухът е, че Британи ще се заеме сериозно с надпреварата за президент на класа.

Въпрос: Този, който се моли, не е в положение да избира, така че ще съм доволен на абсолютно какъвто и да е спойлер за Glee.
Аусиело: Нов glee клуб ще осигури свежа конкуренция на New Directions – и този клуб е много близо до тях.

Въпрос: С нетърпение очаквам финалния сезон на Chuck. Имаш ли любопитни новини за нас?
Аусиело: Danny Pudi от Community няма да играе Абед, когато се появи в Chuck като част от crossover. „Не е като с Cougar Town” казва той. „Съвсем друг герой е. Има нещо общо с Лестър, героят на Vic Sahay. Ще кажа само това.” И ако мигнете, може и да изпуснете участието му. Както Pudi казва „Много е бързо.”

Въпрос: Толкова много новини за Community, а нищо за Брита… Какво става с нея?
Аусиело: Мисля, че по-добрия въпрос е не какво, а кой. (Отговор: Трой!) „Нещата между Трой и Брита приличат малко на нещата между Джеф и Ани в миналото – все още незабележими за останалите” споделя Alison Brie (Ани). „Нещата са неясни и не е сигурно дали това е просто привличане или повече от това. В третия епизод обаче Джеф и Ани забелязват връзката им и започват да защитават територията си – „ние искаме един друг, но не искаме вие да сте с други.”

Въпрос: Спойлери за Community?
Аусиело: Очевидно, шоуто ще стане по-гей и от Glee. В епизод 6 ще срещнем Джейсън и Рандал, двойка млади дизайнери, които са обсебени от Twitter, защото движат с Miss Urbana Champaign, драма царица, чиито онлайн видеота се разпространяват като вирус сред приятелите на Дороти. Предлагам Manila Luzon от Drag Race за ролята.

Въпрос: Има ли надежда да видим някой от родителите на Буут този сезон в Bones?
Аусиело: Изглежда, че може да зърнем баща му в ранен епизод от сезона, в който ще видим спомени на героя на David Boreanaz за детството му – по-точно времето, когато с баща си е гледал the World Series. В момента се търси кой да изиграе 8-годишната версия на Буут. Дано да изпратят децата със забавни чорапи на кастинга.

Въпрос: Спойлери за NCIS:LA?
Аусиело: Ноемврийски епизод ще представи бивш агент на NSA, чиито тайни започват да излизат наяве. Лари, въпросният мъж на средна възраст, е умен и невъзмутим. И нещо ми подсказва, че неговата сръчност в натискането на бутони няма да се е намалила, откакто последно е работил.

Въпрос: Знаеш ли дали Jack Coleman ще играе бащата на Карълайн в The Vampire Diaries?
Аусиело: Все това чувам, но нямам официално потвърждение.

Въпрос: Новини във връзка с Чейс от House?
Аусиело: Не, но успях да разпитам Jesse Spencer за мнението му относно напускането на Lisa Edelstein. Той признава, че има смесени чувства относно загубата на шоуто. „Тя беше с нас от началото и е голяма част от шоуто” въздиша. „Когато чух за първи път си помислих: „О, не, изгубихме още един от каста. Това ще е трудно.” Обичам Lisa и мисля, че тя беше много важна за сериала. Трудно е, когато някой си тръгва просто така. Но в крайна сметка, това си е бизнес. И така става в бизнеса. Сега имаме нови актьори в каста и ще трябва да започнем отначало с тях.”

Въпрос: Не съм чувала нищо за един от любимите ми сериали – Blue Bloods. Имаш ли нещо?
Аусиело: Дани ще съжалява, че не си е взел болничен в епизода, който ще бъде излъчен на 7 октомври, тъй като тогава той застрелва някой без да иска, докато работи по един случай. И не просто някой, а едно от ченгетата.

Въпрос: Предстои ли нещо хубаво за Мередит и Дерек от Grey’s Anatomy или са само депресиращи неща?
Аусиело: Чувам, че социалната работничка Джанет (Janora McDuffie), която видяхме в снимки от премиерата, ще се върне в Seattle Grace през октомври. Това ме кара да мисля, че малката Зола ще се окаже в беда. От друга страна, Дерек продължава с прогреса по къщата McDream. Всъщност в епизод 4 някои от колегите му ще помогнат в строенето.

Въпрос: Аз лично се радвам, че Оуен ще е новият шеф в Grey’s Anatomy. Как той ще се приспособи към новата позиция?
Аусиело: Със сигурност няма да се крие в офиса си, най-вече защото… няма да има такъв. Чувам, че вместо това ще обикаля коридорите с някакъв таблет.

Въпрос: Може ли малко спойлери за Барни и Робин от How I Met Your Mother? Всички обичаме тази двойка!
Аусиело: В премиерата на сезона Лили кара Робин да признае чувствата си. „Окуражава я да бъде честна за това” казва Alyson Hannigan. „Тъй като Робин упорито отрича, Лили я кара да ѝ докаже, като каже на Барни, че нещата между тях никога не биха станали. Но тогава нещо магическо се случва и ще трябва да изчакате, за да раберете какво.”

Въпрос: Може ли да ни споделиш на кое старо гадже се натъква Тед в епизода от 26 септември на How I Met Your Mother?
Аусиело: Не, но мога да ви кажа, че това води до сцена, за която Josh Radnor казва, че ще възнагради феновете, които винаги са били с шоуто. Актьорът споделя и, че Тед ще накара приятелите си да опитат да познаят коя е въпросната бивша. „И не мисля, че той е готов за четири страници и половина с възможности” казва Radnor. „Те изреждат всички момичета, с които Тед е имал каквито и да е сблъсквания през изминалите шест години. Доста обширен списък е.”

Въпрос: Кажи ми повече за това как Ани от 90210 ще стане ескорт. Това звучи налудничаво. С други думи, ще съм залепена за телевизора.
Аусиело: И аз също. Работата на Ани няма да включва секс и срещите ще бъдат групови. Така че имам доста по-вълнуващи новини: Чувам, че бандата ще ходи във Вегас в епизод 8 за много забавен уикенд, който ще включва спонтанна сватба.

Въпрос: Как ще се чувства Пийт от Private Practice, след като почти умря? Да не би да се превърне в отмъстител като Дерек от Grey’s Anatomy?
Аусиело: Определено не. Нещата ще са много различни. „Има много проучвания за инфарктите и как преживяването на такъв може да причини депресия” обяснява Shonda Rhimes. „Хората не са весели и щастливи след сърдечна операция, много от тях стават по-тъмни и по-горчиви. Наистина се променят и ние ще си поиграем малко с това.”

Въпрос: Знаеш ли какво ще е отношението между броя на важните епизоди и на филърите този сезон във Fringe?
Аусиело: Нямам си и на идея, но след като си поговорих с J.J. Abrams, вече ми звучи, че важните епизоди имат предимство в бройката. „Това, което обичам, че шоуто прави в момента е, че се опитва да бъде възможно най-добрата версия на себе си, а не просто отделни епизоди, каквито вече сме виждали” настоява той. „На сериали като Alcatraz и най-вече Person of Interest ще им е много по-лесно, защото ще имат нов случай всяка седмица, докато Fringe е по-средоточен върху героите си в онази луда лаборатория.”

Майкъл Аусиело е американски телевизионен журналист, работил за TV Guide и Entertainment Weekly. Сега има свой уебсайт TV|LINE, където ежеседмично публикува рубриката си Ask Ausiello, в която отговаря на въпроси на феновете на различни сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 + eleven =