Топ 5 на сериалите за септември месец

Вече е ясен Топ 5 на сериалите за септември месец, който направихте Вие, нашите потребители. Над 60 потребители на сайта се включиха в тазмесечното гласуване.

Първо място отдавна не бе ставало свидетел на оспорвани битки (от май месец 2011). Новият телевизионен сезон в Америка започна, а с него и битките за нашето първо място. Както знаете през сезона 2010-2011 основни претенденти за мястото бяха The Vampire Diaries и Fringe, които често си го разменяха. Не знам дали е нужно да споменем, че август месец тук беше Pretty Little Liars, защото вече не е толкова важно, колкото това, че сега тук застава The Vampire Diares. Трябва да признаем нещо на феновете на TVD – те се мобилизираха.. все пак доста пъти Fringe успя да вземе мястото, но този път дори не се докосна до него. Гласовете, които събра TVD са с 2 пъти повече от тези, които събра Fringe.

Второ място беше за True Blood, а сега там застава Supernatural, който заслужено се завръща в класацията.

Трето място беше за Haven, а сега там отива Fringe, който се завръща на лоша/слаба позиция в класацията.. все пак сме свикнали да го гледаме, ако не на първа, то поне на втора.

Четвърто място беше за Alphas, а сега там дебютира The Secret Circle, който освен, че е нов сериал на The CW, е и дебютант в нашата класация.

Пето място бе за Teen Wolf, но сега е за Terra Nova. Очаквахме по-предни позиции за блокбъстара на FOX, но да се надяваме, че феновете ще поправят тази грешка, когато се прави класацията за октомври месец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × 3 =