Въпрос: Имаш ли какво да споделиш за предстоящите епизоди на Glee?
Аусиело: Ето какво имам: Говори се, че следващият епизод „Asian F” ще се окаже на алеята на славата на Glee, където са епизоди като „Wheels” от сезон 1 и “Grilled Cheesus” от сезон 2. Епизодът, дело на Ian Brennan, се концентрира върху отдавна съществуващото съревнование между Рейчъл и Мерседес (те се състезават за главната роля в West Side Story), отбелязва идването на родителите на Майк и включва песни от Fame, Dreamgirls и… Coldplay.

Въпрос: Премиерата на Grey’s Anatomy беше трогателна. Имаш ли спойлери занапред?
Аусиело: Кристина сложи край на бременността си, но този сторилайн е далеч от края си. Оуен все още има объркани чувства за случващото се. В общи линии, той все още е ядосан. Много ядосан. Ядосан до степен „използване на юмруци върху хора”. За щастие, Дерек го убеждава да вложи гнева си в нещо позитивно, като да му помогне да построи покрива на неговата и на Мер къща на мечтите.

Въпрос: Нещо за завръщането на Jason George в Grey’s Anatomy?
Аусиело: Очаквайте изблик на яд между д-р Бен и сегашния приятел на Бейли, мед. сестра Илай, заради оплескана операция. (Дерек се намесва преди да се стигне до нещо по-сериозно.) Представете си само какво ще стане, когато Бен разбере, че Илай спи с бившата му. Във връзка с това, Chandra Wilson сигурно много харесва това.

Въпрос: Спойлери за The Good Wife?
Аусиело: Чувам, че тъкмо са завършили продукцията на голям епизод за Кари – толкова голям, че Matt Czuchry е в почти всяка сцена.

Въпрос: Дай ми какъвто и да е спойлер за Castle!
Аусиело: Когато екипът ни посети снимачната площадка на сериала, там снимаха хелуинския епизод, в който е убит „ловец на духове”, докато е затворен в празна къща, обитавана от духове. Така че кой вярва в духове и кой не? „Касъл мисли, че дух стои зад убийството, но Бекет – не” сподели Stana Katic. Тя обаче продължи: „Това не означава задължително, че Бекет не вярва в свръхестественото, което според мен е яко.”

Въпрос: Нещо за Hart of Dixie?
Аусиело: Лемън (Jaime King) в общи линии ще забрани на Джордж (Scott Porter) да прекарва време със Зоуи (Rachel Bilson). Какво прави той? „Точно обратното” казва Porter. „И не просто защото му е забранено, а защото чувства, че така трябва. Някой трябва да ѝ помогне, защото градът бързо се обръща срещу нея. Така Джордж се оказва между Зоуи и Лемън. Това може да му изкара лош имидж, но той смята, че това е правилното нещо, което да направи.”

Въпрос: Dexter се завръща след по-малко от седмица. Имаш ли нещо за мен, Аус?
Аусиело: Или искаш да ти заема DVD-то си с първите три епизода, или… искаш спойлери. Ще предположа, че е второто. Във втори епизод главен герой ще намери тайната кутия с кръвни проби на Декстър. Освен това, след като изгледах първите три епизода, вече знам защо Jennifer Carpenter беше толкова развълнувана за новия сезон. Много неща ще се случат за нея – и в личен план, и професионално. И Carpenter наистина се справя добре с играта.

Въпрос: Имаш ли спойлер, с който да задоволиш феновете на Dexter?
Аусиело: Един от най-любопитните моменти от премиерата е още преди самия епизод – четириминутно припомняне на първите пет сезона. Почти всяка основна сюжетна линия е спомената, но липсва… Рита. Докато името е споменато, отсъствието на героинята е осезаемо. Засмислете се: как може да се представи животът на Декстър без брака му, без раждането на детето му и моментът с ваната (от който виждаме малко, но без самата Рита). Поразрових се малко и разбрах, че понеже Julie Benz вече не е в шоуто се изисква позволение на актрисата, за да бъде показвана. Нейните хора казват „Ако бяха попитали щяхме да се съгласим, но не са.” Странно!

Въпрос: Чудех се дали имаш спойлери за Psych..?
Аусиело: Премиерата на 12 октомври започва с Шон в Джеймс Бонд стил, а по-ксъно включва Гъс, обменящ тежки думи с най-големия си враг (почти се стига до бой) – малчуган, който предпочита по-новата Star Wars трилогия. Също, ще има интересна сцена с детектор на лъжата. Не мислете, че той ще покаже интересни резултати само при Шон.

Въпрос: Обичам новия сезон на Parenthood, особено Сара и г-н Сиър. Кажи ми, че героят ще се задържи в сериала!
Аусиело: Мога да ти кажа, че ще е в Parenthood поне до декември и много вероятно и след това. Дължината на престоя му след това зависи от ангажираността му с драмата, която той продуцира заедно с Jason Katims. Други новини за Parenthood: пътят на Джоел и Джулия към осиновяването отново ще вземе рязък завой, когато съпругът на сурогатната майка се появи с изискване за пари. Също, Кросби и Джасмин ще имат интересен разговор с Джабър.

Въпрос: Ashton Kutcher наистина ли беше гол в премиерата на Two and a Half Men? С майка ми сме се хванали на бас (аз мисля, че не е бил изцяло гол). Ако някой може да разбере истината, това си ти!
Аусиело: Надявам се, че сте се обзаложили на нещо голямо, защото печелиш баса. Малкият Ashton не е бил на показ.

Въпрос: Чудя се дали има нещо, което може да ни кажеш за новата драма на Showtime Homeland. Току що изгледах премиерата и мисля, че е най-добрият пилотен епизод, който съм виждал в последно време.
Аусиело: Имаш добър вкус! Вече изгледах три епизода и засега е любимата ми драма от новия сезон. Тя е съвкупност от вълнуващата пълна с конспирация интрига от 24 и добре балансирания съспенс на The Killing. И актьорите се справят много добре. Claire Danes е уникална като умствено нестабилния агент – герой, който съм сигурен, че ще се окаже дете на Джак Бауър и сестра Джаки. Истинската изненада обаче, е Morena Baccarin от V, която се справя отлично с ролята на жената на заподозрян терорист (Damian Lewis). Трудно е да си представиш, че това е същата актриса, която предния сезон погълна един бял плъх.

Въпрос: Чудех се дали имаш нещо за подозрителните туийтове на David Boreanaz във връзка с Bones?
Аусиело: Имаш предвид това, че някой ще умре? Това всъщност не беше истина. David се опитваше да ви излъже, визирайки просто епизодичната жертва от епизод 6. Всички главни герои си оставят. (И не, шоуто не е спряно.)

Въпрос: Някакви спойлери за Sons of Anarchy?
Аусиело: Жената, с която Джакс изневери на Тара, се завръща следващия месец, за да опустоши и друга двойка, която и без това е вече уязвима. И в също толкова притеснителни новини, Клей поръчва убийството на главен (и много обичан) герой.

Въпрос: Нещо за The Secret Circle?
Аусиело: Смъртта идва!

Въпрос: Тъкмо изгледах промото за петия сезон на Chuck и сега отчаяно се нуждая от спойлер!
Аусиело: Ще срещнем бившия наставник на Сара – той е на около 40, и се казва Райкър. О, ще срещнем и майка ѝ.

Въпрос: Някакви спойлери за последния сезон на One Tree Hill?
Аусиело: Известно ли ви е, че Чейс ще бъде арестуван за нанасяне на бой над [спойлер]?

Въпрос: Обсебен съм от Community. Нещо ново за сериала?
Аусиело: Знаехте ли, че Джеф и Шърли като малки са били опоненти по джаги. Шоуто търси актьори за ролите на малките герои. Представете си как малкия Шърли смачква Джеф.

Майкъл Аусиело е американски телевизионен журналист, работил за TV Guide и Entertainment Weekly. Сега има свой уебсайт TV|LINE, където ежеседмично публикува рубриката си Ask Ausiello, в която отговаря на въпроси на феновете на различни сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seventeen − one =