A&E ще ни представят „Bag of Bones” на Стивън Кинг
Четиричасов минисериал, базиран на свръхестествения трилър бестсълър на Стивън Кинг, в който ще участва Пиърс Броснан
Премиерата е през декември

През август започна продукцията на „Bag of Bones” на Стивън Кинг, четиричасов епичен минисериал, базиран на вълнуващия роман, бестселър номер едно според New York Times. Сериалът бележи завръщането на Пиърс Броснан в телевизията. Двудневното събитие е планирано да стане факт през декември 2011.

В каста на шоуто е още Anabeth Grish. Mick Garris е режисьор, а Matt Venne – сценарист. Снимките се състояха в Нова Скотия, Канада.

Сюжетът на сериала е за това, което скръбта и изгубената любов оставят след себе си, за едно невинно дете, попаднало насред кръстосан огън, и за новооткрита любов, преследвана от тайните на миналото. Даровитият писател Майк Нунан, Пиърс Броснан в ролята, не може да спре да тъгува по починалата си съпруга Джо. В съня си е вдъхновен да се завърне край едно езеро, където някога е намирал уединение с жена си. Там се оказва по средата в битка за права за попечителство между дъщерята на млада вдовица и богатия дядо на детето. Скоро започват посещения от духове, ужасни кошмари и той осъзнава, че мъртвата му съпруга има да му каже нещо.

Sony Pictures Television продуцира сериала за A&E. Изпълнителните продуценти са Mark Sennett, Mick Garris, Stewart Mackinnon и Craig Sheftell.

Мотото на A&E е “Драма. Като в истинския живот.” Обхватът на канала достига над 100 милиона домакинства, а продукциите му са драматични и реални. Телевизията предлага висококачествени сериали като „The Glades”, „Breakout Kings” и много други. За повече информация: www.aetv.com

А сега може да се насладите на тийзър промо на сериала, а и видео, включващо интервюта с екипа и показващо какво ще видим в самия сериал накратко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 + 3 =