Големи сделки
Суперуспешният продуцент Дж. Дж. Ейбрамс ще изяви таланта си и по The CW. Създателят на Lost ще работи заедно със създателя на One Tree Hill (какво!?) по драма, която ще се развива в гостоприемница в Мейн. И съответно шоуто засега е кръстено Мейн. Това е всичко. Проектът не включва нито пътуване във времето, нито мистериозни чудовища или нещо друго подобно. Просто хотел в Мейн. Освен ако той не е таен портал, през който извънземните ще дойдат!? Не, просто хотел си е.

Дейвид И. Кели ще сменя адвокатската кантора за докторски кабинет – продуцентът, известен с множеството си съдебни драми (и един провал с Жената чудо), си партнира с медицинския експерт Сенджей Гупта за създаването на Chelsea General, медицинска драма за доктори. В болница.

A&E закупи половинчасова полицейска драма, наречена The Box, от продуцентите на Homicide Бари Левинсън и Том Фонтана. Действието в шоуто ще се развива почти изцяло в стаята за разпити на участака – като In Treatment, само дето „психологът” е заменен от лошо ченге.

Почти дойде сезона на телевизионните награди, можете ли да повярвате?
Американската гилдия на продуцентите обяви номинациите за годишната си церемония за връчване на наградите. Game of Thrones присъства сред тях, което много ме радва, но странните правила за избор определят, че и Mad Men присъства, но Breaking Bad – не. Вразумете се, хора! На този линк може да видите още от номинираните.

Същевременно гилдията на сценаристите също обяви своите номинации – тук Breaking Bad влиза и ще се изправи срещу Game of Thrones, Homeland и Boardwalk Empire. За повече инфомрация тук.

Кастинг новини
Eлън Баркин (от онзи ужасен филм, в който си разменя местата с Aнтонио Бандеарс) ще е гост-звезда в Modern Family. Тя ще вземе временната роля на агент на недвижими имоти, който ще се състезава с Фил.

Марк Пелегрино (Изгубени, Свръхестествено, Декстър) ще се отбие при Касъл за една вечер. Ще играе собственик на клуб от 1947 в епизод, действието, в който ще се развива назад във времето.

Кейти Грифин ще се появи в сериала Уитни. Да се надяваме, че ще е по-забавна, отколкото Челси Хендлър беше.

Робин Гивънс отива в Suburgatory като опонент на Далас (Черил Хайнс). Колко големи врагове ли ще станат? Името на героинята е Тулса! Очаквайте я в епизод 17 на комедията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × 4 =