Shameless, House of Lies и Californication – Подновени

Поради поставящите рекордни рейтинги и постоянното увеличаване на зрители SHOWTIME поднови за нови сезони Shameless, House of Lies и Californication. Съобщението бе направено вчера от Дейвид Невис, директор по забавлението, Showtime Networks Inc. Продукциите на трети сезон на Shameless, втори на House of Lies и шести на Californication ще започнат в Лос Анджелис по-късно тази година.

„Тези сериали определено се харесват на публиката, защото гледането им се увеличава стабилно в неделните вечери”, каза Невис. „Много сме щастливи от творческата работа на актьорския състав, продуцентите и сценаристите – затова оценяваме факта, че всеки от тези сериали има свой собствен ясен и характерен „глас”.”

Неделният вечерен блок на Showtime продължава да надвишава очакванията година след година както за завръщащите се сериали, така и новите такива. Силно аплодираната драма Shameless изкарва средно 4.75 милиона зрители за седмица на всички платформи ( повторения и DVR), което е увеличение с 30% в сравнение с първи сезон. Сериалът е на второ място по гледаемост в Showtime, а пред него е само Dexter. House of Lies направи своя дебют като втория най-силен нов сериал и е на път да се превърне в най-гледаната комедия на мрежата. Сериалът има силна конкуренция в неделния нощен блок още от премиерата си, но успява да изкара невероятните средно 3.98 милиона зрители на седмица за всички платформи. Пети сезон на Californication изкарва средно 2.96 милиона зрители във всички платформи, което е увеличение с 10% от миналия сезон.

  1. Hope

    ако House of Lies беше без Don Cheadle и Kristen Bell със сигурност нямаше да има същия успех…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + two =