Doctor Who – Сезон 7 – Първа официална снимка

Би Би Си пуснаха промо-снимка за новия 7 сезон на Doctor Who! Можете да я видите в ляво, а за да я видите в цял размер, цъкнете веднъж върху нея.

Заедно с нея, Би Би Си написаха:

Снимките на 7 Сезон тъкмо започнаха в Кардиф. Този сезон ще види последните дни на семейство Понд с Карън Гилън и Артър Дарвил, завръщащи се за тяхното последно, и изумяващо, пътуване с Доктора. Ейми и Рори пътуваха заедно с Доктора повече от два сезона, но какво ще направи той след сърцераздирателната раздяла между тримата?

По повод третия си сезон като Единадесетия Доктор, Мат Смит казва: „Вълнуващо е да съм пак тук и да работя с двама, от най-близките ми приятели“. Карън пък добавя „Просто е брилянтно да се върнеш в ТАРДИС с Мат и Артър за нови приключения. А новите приключения ще бъдат най-лудите досега!“

Седми сезон ще ви покаже драматичен обрат, когато Доктора се срещне с нов приятел. Пригответе се за вълнуващи, приключенски и драматични изненади, докато сериалът напредва към своята 50годишнина! 14 големи и вълнуващи епизода – всеки с изцяло ново приключение, с нови чудовища или пък с познати врагове, представени по начин, по който не сте ги виждали досега!

Потвърдени засега гостуващи звезди са Марк Уилямс (The Fast Show, Being Human, Harry Potter), Рупърт Грейвс (The Forsyte Saga, V for Vendetta, The Famous Five) и Дейвид Брадли (A Family At War, Five Daughters, Blackpool, Harry Potter). Цъкнете имената на актьорите, за да видите тяхната IMDb страница!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 − 1 =