Breakout Kings стартира премиерно по bTV Cinema

Криминалната драма „Кралете на бягството“ стартира премиерно по bTV Cinema на 17 август. Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 часа.

Водени от идеята, че има много малко неща по-опасни от току-що избягал затворник, уморени да спазват протокола и да се осланят на остарелите методи на правоприлагането, старшите американски полицаи Чарли Дюшан и Рей Занканели приемат необикновен подход към своята работа – използват помощта на бивши бегълци, за да залавят настоящите бегълци.

Чарли и Рей сформират екип с трима от най-ловките престъпници, които е преследвал Рей – гениален експерт по психология и поведенчески науки, който специализира в психоанализата; бивш гангстер, който знае как да заобикаля системата; и секси експерт във влизането и излизането от разни места.

Двамата ветерани използват и услугите на цивилна, която служи като „филтър“ на групата – всичката информация минава първо през нея. С всеки заловен престъпник, престъпниците изкупуват вината си и се борят за свобода.

В ролите зрителите на bTV Cinema ще видят Доминик Ломбардози, Бруки Невин, Малкълм Гудуин, Джими Симсън, Серинда Суон и др. Сценаристи на „Кралете на бягството” са Ник Сантора и Мат Олмстед.

източник: btv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fifteen − 15 =