След The New Normal нямах въобще големи очаквания към поредната комедия на NBC. Може би и затова пилотната серия на Guys With Kids ми хареса и ме остави приятно изненадан.

Историята е заимствана от една наскоро излязла холивудска комедия, на която за жалост не мога да си спомня името – трима бащи трябва да се грижат за децата си вместо съпругите им. Оттук нататък те ходят винаги с тях, което си има съответно своите плюсове и минуси. Това е от сюжета, другото ще е спойлери. Не знам дали някой се е надявал на някакъв качествен плот, след като продукцията е от типичните 20-минутни отпускащи комедийки без някакво голямо развитие. Атмосферата е приятна и повечето шеги са добри. Не очаквайте интересни развои на събитията обаче – сериалът е тотално предвидим и общо взето през цялото време знаех какво ще се случи.

Актьорите не са особено популярни и известни, но във всеки случай добре се вписват в обстановката и са си на място. Като имена на мен единствено ми беше познато това на Erinn Hayes (Kitchen Confidential). Участват още Anthony Anderson, Zach Cregger и Jesse Bradford.

Не смятам, че на много хора Guys With Kids ще допадне в дългосрочен план, но като за отделни епизоди от време на време е добро занимание. И аз няма да започна да го следя, но и не съм разочарован, че го опитах.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + 3 =