Дългоочакваният сериал Mockingbird Lane на Браян Фулър (Pushing Daisies, Heroes) и Браян Сингър (X-Men, House) ще започне по NBC на 26 октомври. След него телевизията ще излъчи специален епизод на Grimm.

Mockingbird Lane е римейк на The Munsters, класическата комедия от 60-те. Новата версия е описвана като по-тъмна и естествено има доста по-добри ефекти. Актьорският състав включва Джери О’Конъл (The Defenders), Порша де Роси (Arrested Development), Еди Изард (United States of Tara), Мейсън Кук (Spy Kids: All the Time in the World 4D) и Черити Уейкфийлд.

“Новото шоу ще е различно от оригинала, но също толкова добро – ще създаде своя аудитория” убедена е Дженифър Салк, президент на NBC Entertainment. „А това да го сложим в една вечер със специалния епизод на Grimm прави перфектната ужасяваща Хелoуинска вечер.“

Семейството, за което се разказва, живее на улица „Мокингбърд Лейн“. Малкият Еди Мънстър навлиза в пубертета и разбира, че за него това преживяване е малко по-различно в сравнение с неговите връстници. Например, той има много повече косми на много повече места – всеки път при пълнолуние! Еди е върколак. Но семейството му му помага да се справи с това – майка му Лили, дъщеря на Дракула, винаги го подкрепя, баща му Хърман (който напомня на Франкенщайн) и дядо му също са там за него. А, и братовчедката Мерилин, която е много странна, защото е напълно нормална.

В наши дни да си купиш къща е кошмар. Затова семейството е изненадано, че никой не е взел викторианското имение на „Мокингбърд Лейн 1313“, въпреки че там са станали няколко убийства. Те се настаняват там. Опитват се да помагат на Еди, а същевременно Хърман има свой проблем – сърцето му е на път да откаже, което не е изненадващо, тъй като тялото му е съставено от различни чужди органи. Той търси ново сърце, с което да може да продължи да обича Лили, както досега.

Освен Фулър и Сингър, продуцент е и Сара Колетън от Dexter.

Припомняме ви, че още през февруари 2012 ви споменахме за редица сериали, които телевизиите разработват за новия телевизионен сезон. Mockingbird Lane беше едно от заглавията, подготвяни за телевизия NBC. В крайна сметка телевизията не хареса пилотната серия и не поръча епизоди на сериала. Сега обаче NBC е решила все пак да пусне заснетата вече премиера, за да прецени дали има хляб в сериала. На вашето внимание сега ще представим и първото промо на Mockingbird Lane:

Специалният епизод на Grimm, който ще се излъчи след премиерата на новия сериал, ще покаже своя интерпретация на легендата за Ла Лорона (Плачещата жена) – историята идва от Латинска Америка и разказва за жена, която удавила себе си и децата си. Духът ѝ излиза от водата и тероризира живите. В Grimm тя отвлича няколко деца на Хелоуин и Ник и Ханк се заемат със случая.

Сериалът Grimm е драма, вдъхновена от приказките на едноименните братя. Главният герой Ник разбира, че е техен наследник и че това означава, че той има някои отговорности като такъв. В сериала, създаден от Стивън Карпентър, Дейвид Грийнуолт и Джим Коуф, участват Дейвид Гиунтоли, Ръсел Хорнсби и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

six + 8 =