Подновена: MTV потвърди, че Колтън Хейнс няма да се завърне за 3 сезон на Teen Wolf

Колтън Хейнс (Джаксън Уитмор) няма да се завърне за третия сезон на тийн драмата на MTV Teen Wolf.

Също така Колтън tweet-на следното странно съобщение в социалната мрежа Twitter:

(бълг.: „Последните няколко години бяха най-прекрасните в живота ми. Тъжен съм, че тази част от живота ми приключи, но съм развълнуван за новата, която започва. Благодаря ви за обичта.“)

Говорител на телевизията отрече Хейнс да се отказва от свръхестествената драма, казвайки че „изобщо не е вярно, че Колтън е бил изтикан от сериала или че той или който и да е от останалите актьори ще бъде заменен. Ние обичаме Колтън и нямаме търпение да започнем работа с целия актьорски състав за трети сезон на Teen Wolf.“

13.10.2012:
С пост в официалната Фейсбук страница на сериала MTV потвърди спекулацията относно напускането на Хейнс от Teen Wolf. Ето го и самият пост:

(бълг.: „Бяхме изненадани и разочаровани, също както феновете на Колтън, да узнаем решението му да напусне сериала. Искаме да се завърне за третия сезон, както за първите два, но щом това е неговото решение, ние уважаваме това и ще му пожелаем всичко всичко най-хубаво. Нетърпеливи сме да видим какво са ни подготвили Джеф Дейвис и продуцентите за актьорския състав в предстоящия трети сезон.“)

  1. Жалко, но btw добре че беше снимката 0,5мм:0,5мм от Twitter да разбера за кого става въпрос…аз ако знаех имената на всички актьори от сериалите, които гледам, главата ми щеше да е гръмнала 😛 ако може, казвайте и в ролята на кого става въпрос 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 + 18 =