ABC Family ще плаши конкуренцията с три нови сериала

ABC Family поръча пилотни епизоди за нови сериали – Terminales, Phys Ed и Continuing Fred.

Terminales е адаптация на мексиканска драма, създаденa и продуцирана от Miguel Angel Fox. Описван като „Сексът и Градът, ако Кари Брадшоу умира от рак“, Terminales проследява живота на млада жена, диагностицирана с терминално заболяване. Lionsgate TV и Kapital Entertainment са продуценти, а изпълнителен продуцент е Арън Каплан.
ABC Family първоначално поръчва проекта през август 2011. През април, в него се включват нови сценаристи – Сузана Фогел и Джони Лефковиц, създателите на Washingtonienne, комедия на HBO, за да напишат наново пилотната серия, която в крайна сметка получава зелена светлина от телевизията. Това е третият пилотен епизод от Каплан през изминалия месец, заедно с Instant Mama по Nick at Nite и HR по Lifetime.

Phys Ed е ситком за училищен атлет, който се връща да преподава в бившето си училище само за да открие, че въпреки че той се е променил, нищо друго не е. Пилотът е написан и продуциран от Дейвид Щайнбърг (American Pie 2).

Continuing Fred, от комедийния ветеран Бил Дейли (Mike & Molly), разказва за около двадесетгодишната Уинифред „Фред“ Харис, току-що завършила мързеливка с арогантно семейство, която изненадващо открива цел в живота си, когато започва да преподава в местното начално училище.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × three =