USA Network разработва драма за извънземни по времето на Втората световна война

Осем години след дебюта на последния им сай-фай сериал – 4400, USA се завръщат към жанра с Horizon, сериал от изпълнителния продуцент на The Walking Dead – Гейл Ан Хърд.

Действието се развива през Втората световна война и се разказва за агентка от ФБР, която разбира, че мъжът ѝ може би е загинал в битка с извънземен кораб в Тихия океан. Твърдо решена да научи истината, тя се превръща в единствения човек, който стои на пътя на извънземните, които искат да завладеят Земята. Бриджет Тайлър (Burn Notice) е написала сценария. От телевизията казаха, че това е първият им сай-фай проект след The 4400 и първият, който се развива в този период от време – според тях това е сигнал за нова стъпка в еволюцията им.

Други сериали на USA Network са Burn Notice, White Colar и Suits, а нови сериали, които да очакваме от USA, са The Moment, The Choir, Partners in Crime и други.

      • „нови сериали, които да очакваме от USA, са The Moment, The Choir, Partners in Crime и други.“ Като за Partners е хиперлинкнато към сериала на CBS, който беше наскоро спрян…това значи, че USA са му взели правата и ще продължи или какво?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × 1 =