Днес AMC обяви, че хитовият им сериал The Walking Dead е подновен за нов четвърти сезон. Също беше обявено, че изпълнителният продуцент напуска. В официалното изявление се споменава, че двете страни са горди от продукта на съвместната им работа, но заради креативни различия, той се разделя с шоуто. Самият Мазара определи престоя си в шоуто като невероятен и благодари на феновете. „Време е да продължа. Разказах историите, които исках, и се свързах с феновете, повече отколкото съм си представял, че е възможно. Но оттук няма накъде”. Другата продуцентка Гейл Хърд подкрепи колегата си и увери, че сериалът остава в добри ръце. Робърт Къркмън също публикува официално изявление – „Вярвам, че решението е за доброто на шоуто. Глен е страхотен и нямам търпение да работим заедно отново. Също нямам търпение да продължим със сериала. Бъдещето му е светло. Благодаря на феновете за подкрепата.”

Припомняме ви, че през юли 2011 широко обсъждано беше напускането на Франк Дарабонт от мястото на изпълнителен продуцент на сериала. Тогава стана ясно, че причината отново е била в различия между него и телевизия AMC, какъвто е и случаят с Мазара.

Сега остава наистина да се надяваме сериалът да попадне в добри ръце и дано вече няма напускащи екипа на The Walking Dead.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fourteen + eleven =