Deception е посредствен сериал – така може би мога най-точно да опиша творението на NBC. Едновременно не се отличава с нищо особено и е муден, но все пак е и една идея по-добре от тоталните провали. Нещо средно. Посредствено.

Историята не блести – когато дъщерята в богато семейство умира от свръхдоза, една жена детектив решава да разбули мистерията около криминалния бизнес на семейството като се превръща в гост на имението им и контактува с различните членове. Като цяло действието ми напомняше на сапунена опера, чието ниво е малко по-високо от латиносериалитe. Актьорите определено няма да се запомнят с нищо значимо, докато самите герои нямат отличителни черти.

Целият пилотен епизод вървеше бавно, тромаво и мудно и почти целият епизод премина незабележимо – нямаше нещо, с което да ме накара да продължа да гледам Deception. Нямаше достатъчно действия и чак към края беше донякъде интересен.

От актьорите единствено името на Marin Hinke би ви било познато – Джудит от Two and a Half Men. Други имена включват Maegan Good, Tate Donovan, Katherine LaNasa и Victor Garber.

Честно казано, не давам много шанс на Deception да бъде подновен за втори и повече сезони. Според мен ще се получи сполучливо, ако историята се разкаже в тези 8 епизода на първи сезон и така няма да има недоволни от неразкриването на загадката.

  1. Hope

    Само не съм сългласна, че единствено името на Marin Hinke е познато – Виктор Гарбър е познат от много и сериали и филми ( Alias, Titanic, Argo…) и страшно уважаван актьор; израстнах с тийн филми, огромна част с участието на Меган Гууд; Тейт Донован (the O.C., редица филми и още сериали); Лаз Алонсо (Breakout Kings, Fast & Furious, Avatar); Уес Браун изреди сума ти сериали с участия в тях последната година…
    Според мен сериала има шансове, но не и в понеделничния праймтайм…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three + eleven =