Когато преди време писах ревю за Hawaii Five-0, не подозирах, че един ден ще го избера за сериал на месеца. В първите си серии сериалът беше предимно екшън-ориентиран, без да те кара да мислиш много-много. Не че нещата са се променили коренно, но определено се забелязва прогрес. През декември видяхме банков обир, в който е замесен и Макс, нападение над момичета-скаути, едно от които е Грейс и двама глупави крадци, които опитват да откраднат колата на Стийв и приятелката му – все едно не са гледали Лоши момчета… Също така ще се насладиш на прелестните момичета на Victoria’s Secret и плахите опити на Дани да си уреди среща с някоя от тях.

Друга причина да избера Hawaii Five-0 е, че през декември почти нямаше какво да се гледа. Малкото излъчени серии през месеца бяха или коледни, или колкото да запълнят времето ти. Изключение прави може би само Scandal (от тези, които следя) с драматичния обрат на събитията (за който няма да те спойлвам), но не мисля, че заслужава повече от Hawaii Five-0 да бъде нашия сериал на месеца.

Въпреки твърдото упорство на създателите на сериала да покажат друга марка коли освен шевролет и сцените с екшън заради самия екшън, ти препоръчвам да хвърлиш едно око на сериала. Героите са готини и забавни и не мисля, че ще скучаеш в компанията им.

  1. Guest

    И на мен ми допадна това с гласуването – даже гледах 2 от вариантите. Само дето малко им се е наложило да опростят случая, за да могат да имат 3 горе-долу еднакво „виновни“, ама експериментът си струваше.

  2. Hope

    Бих казала, че и за януари направиха попадение с 12ти епизод, където зрителите гласуваха кой да е убиеца – доста добра и иновативна идея е 🙂
    Въобще съм много доволна от този сериал, защото гледа винаги да направи нещо по-различно от типичните крими сериали, които стават все по-еднотипни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

sixteen − eleven =