How I Met Your Mother – Подновен за последен сезон

CBS Entertainment и 20th Century Fox Television обявиха вчера, че How I Met Your Mother ще се завърне за тв сезона 2013-2014. Всички актьори – Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris и Alyson Hannigan ще се завърнат. Създателите Carter Bays и Craig Thomas също ще работят по последния сезон на комедията, когато зрителите най-накрая ще научат коя е майката.

„През осемте си години How I Met Your Mother се доказа като водеща комедия“ – каза Нина Таслър, президент на CBS Entertainment. „Нямаме търпение Картър, Крег и този страхотен актьорски състав да ни покажат последния сезон и да разкрият най-мистериозната майка в историята на телевизията.“

„Щастливи сме от факта, че целият невероятно талантлив актьорски състав на How I Met Your Mother ще се завърне за един последен сезон, за да поставим един подходящ завършек“ – казаха Дейна Уолдън и Гари Нюман, председатели на 20th Century Fox Television. „Картър Бейс и Крег Томас са уникални и забавни разказвачи и ние не се съмняваме, че те ще осъществят един удовлетворяващ край на една от най-великите комедии на последното десетилетие, когато най-накрая разкрият коя всъщност е майката.“

How I Met Your Mother започна през септември 2005 година и в момента е в своя осми сезон. Комедията се превърна главна част от комедийния понеделнишки блок на телевизия CBS. През годините сериалът отбеляза най-високите рейтинги във възрастовите групи 18-49 и 18-34. Миналата година по време на седмия си сезон How I Met Your Mother отбеляза най-високия си рейтинг някога. Тази година комедията бива гледана от средно 9.75 милиона зрители.

Сред многобройните награди и номинации How I Met Your Mother беше номиниран за Еми за най-добра комедия през 2009 година, а през 2012 спечели People’s Choice Award за любима тв комедия. За ролята си на Барни, Нийл Патрик Харис бе номиниран през 2007, 2008, 2009 и 2010 за Еми за най-добър актьор в комедия, през 2009 и 2010 за Златен Глобус за най-добро изпълнение от актьор в поддържаща роля, а спечели People’s Choice Award за любим актьор в тв комедия през 2011 и 2012 година. За ролята ѝ на Лили, Алисън Хъниган спечели People’s Choice Award през 2010 година за любима актриса в тв комедия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seven + six =