Най-добре се посреща нов месец с малко спойлери за любимите сериали.

Днес ще ви разкрием пикантни новости около събитието в The Vampire Diaries, което ще промени всичко, новия романс в Glee и приказния обрат в Once Upon a Time, който изобщо не сте очаквали. Но има и още.. Ексклузивна информация за четвъртия сезон на The Walking Dead и информация за The Following и The Mindy Project!

 

Започваме с TVD.
Стефани Майър вероятно ще трябва да се обади на адвокатите си, тъй като от The CW са копирали цяла страница от нейната книга Breaking Dawn. Преписали са я направо дословно без нито една промяна от сценаристите. Една от жените вампири в предаването е бременна! Но това не е всичко! И не се знае кой от мъжете в предаването е бащата (ако е един).

Продължаваме с Glee.
Познайте кой ще отиде в Ню Йорк, за да излее любовта си на някого. Блейн! Но изненадата е, че Блейн няма да се обяснява в любов на Кърт… той ще изпее любовта си на Броуди! Въпреки че едва се познават, малкото време, което са прекарали заедно, е било достатъчно да прерасне в една голяма интернет любов, за която никой дори не е подозирал. Първо, Блейн ще прости на Броуди за неговата почасова работа като мъжки ескорт, а след това ще коленичи и ще му направи серенада като изпее акустична версия на песента на Nelly Furtado „I’m Like a Bird“. Това е тяхната песен.

Прехвърляме се на вълна Once Upon a Time.ouatstarwarsrumple
Сериалът ще се прехвърли в съвсем различна посока, когато във финала на сезона навлизат във вселената на Star Wars и Ема ще бъде принцеса Лея. И да, ще видим дори и Чубака. (Чуваме, че в момента навивали Мат Деймън да играе ролята в костюма).

 

Телепортираме се на How I Met Your Mother.
Въпрос: Кога ще разберем коя е майката?
Отговор: Никога. На финала Тед ще наеме сурогатна майка да изнесе децата му. И тя е… Лили! И коя е подходяща да бъде биологичната майка на децата му? Бритни Спиърс! Точно така, Аби се връща и все още е влюбена в Тед и иска да е майка на децата му. И тъй като Тед няма много варианти (все пак 8 сезона се е опитвал), се съгласява. И така, деца, се запознах с майка ви.

 

twdzombiecoffeeДа се запознаем с малко спойлери от The Walking Dead.
В четвърти сезон групата ще разкрие ужасяваща истина. Зомбитата, които са виждали (и убивали), всъщност не са зомбита. Те са просто обикновени хора, които са много, много уморени. Пет години преди пилотния епизод, Starbucks банкрутирали и скакалци откраднали световните запаси от кафе. Човешката раса започнала да изпитва недостиг на кофеин и, ами… започнали да се клатушкат наоколо като зомбита. Хората, които пили зелен чай или други работи сутрин, не били афектирани. И знаем, че Рик е предпочитал Red Bull за събуждане.

 

Да се полюшкаме до спойлерите от The Mindy Project.
Да не си помислихте, че Тейлър Суифт като гост-звезда в New Girl е яка новина? The Mindy Project пък вдигна летвата и покани Хари Стайлс от One Direction, за да накара Минди да ахне и да я заведе на места, където не е била.

 

Сега да полетим към спойлерите от The Following.
Въпрос: The Following излиза извън контрол. Има ли някой, който не е Follower?!?
Отговор: Съжалявам, че трябва да го казваме, но до този момент само Раян не е follower. Доказателство: Предстоящ епизод ще разкрие, че президентът на САЩ е един от поклонниците на Джо Керол. Винаги е добре да имаш връзки!

 

 

ПЪРВОАПРИЛСКА ШЕГА! Нали не си помислихте, че това са истински спойлери?

 

some text

some text

some text

some text

some text

some text

Благодарим на E! Online за чудесните идеи! 😀
Честит първи април 🙂

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × one =