twd_gp_311_0921_0286Финалът на третия сезон на The Walking Dead по AMC е гледан от над 12.4 милиона души. Тези рейтинги и рейтингът от 8.1 в категорията 18-49 бяха най-високите за сериала. Написан от вече бившия сценарист на сериала Глен Мазара, финалът в неделя отчете повишение от 9-те милиона души, които гледаха финала на втори сезон. Аудиторията на сериала и резултатът в категорията 18-49 заемат челното място в седмичните класации и в демографската класация. Миналата година на 2 декемви финалът на полусезона на The Walking Dead е бил гледан от 10.2 млн. души. Рекордният сериал събра 12.3 милиона пред екраните за завръщането си на 11 февруари след зимната пауза с 6.8 млн. в категорията 18-49. Тези цифри бяха най-високите за сериала.
Гледаемостта на третия сезон на The Walking Dead в категорията възрастни 18-49 бие всичко друго по телевизията, включително предавания като The Big Bang Theory, American Idol, The Voice и Modern Family. Сериалът бе подновен за четвърти сезон към края на миналата година и се очаква той да започне по AMC този октомври според изпълнителния продуцент на сериала Ан Хърд.

  1. Ехе, такива рейтинги на кабеларка? Браво! На мен обаче финала не ми хареса кой знае колко, може би заради *спойлер, спри да четеш ако не си гледал епизода* убиването на Андреа… във комиксите е много по-готина отколкото в сериала, там малко я бяха направили антипатична за зрителите и затова гледах по снимките на стената на TWD във FB хората писали „Thanks for killing Andrea“… явно това са хора, които не са чели комиксите. НО дори и хора които СА чели комиксите може да го напишат защото както казах е много променена.. почнаха да се разминават с комиксите, защото там тя още е жива… явно ще трябва да пренаписват историите ..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × five =