Премиерата на сезон 3 на Game of Thrones с рекордни рейтинги

Третият сезон на Game of Thrones бе гледан от над 4.4 млн. души.

 

Game-of-Thrones-Season-3-Episode-1-SnapЕдночасовата премиера беше с 13% повишение от миналогодишната на 1 април 2012, когато сериалът бе гледан от 3.9 млн. души, и с 4% повишение от миналогодишния финал, който имаше 4.2 млн. зрители. По време на трите си излъчвания „Троновете“ бe гледан от 6.7 млн. души, което е повишение с 7% спрямо миналогодишните излъчвания на дебюта на втори сезон, който беше събрал 6.3 млн. души пред екраните. Рейтингът на премиерата на втори сезон бе с 74% по-висок в сравнение с първи сезон, който дебютира на 17 април 2011 година. Зрителите, гледали финала на втори сезон, бяха много повече в сравнение с финала на първи сезон, който събра 3 млн. души пред екраните. Заедно със зрителите, гледали на живо, on demand, на HBO GO и на DVR устройства, вторият сезон на Game of Thrones има средна аудитория от 11.6 млн. зрители.

Game of Thrones е базиран върху романите на Джордж Р. Р. Мартин, който е и изпълнителен продуцент на сериала.
Сериалът все още не е подновен официално за четвърти сезон от HBO.

  1. Браво на тях, но специално на мен епизода не ми хареса чак толкова много. Очаквах нещо повече.. . и си останах с очакването..

  2. Фенче на троновете :)

    Ето доказателство че качеството е наградено!!!!!!!!! Пък и епизода беше суууууууууупер яккк! Униален екип адаптиращ един уникален сериал. Наистина много добре направен!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

thirteen − 6 =