Клои Севини и Джеймс Дарси ще си партнират в преследване на серийни убийци

Телевизия A&E си избра нова драма – Those Who Kill, на която са поръчани 10 едночасови епизода. В нея ще участват спечелилата Златен глобус актриса Клои Севини (Portlandia, Big Love) и Джеймс Дарси (Hitchhock, Cloud Atlas). Продукцията ще започне тази есен, а премиерата се очаква през 2014.

Those Who Kill е базиран на популярен датски формат, вдъхновен от работата на авторката Елзбет Елгом. В центъра на сюжета е Катерин Дженсън (Севини), млада детективка със свеж ум, която залавя серийни убийци. Тя се опитва да се примири с миналото, продължавайки да разследва доведения си баща, за когото смята, че може да е сериен убиец заради изчезването на 16-годишния ѝ брат. Дженсън получава помощ от Томас Шафер (Дарси), психиатър. И двамата герои притежават дълбоко психологично разбиране, което ги свързва с жертвите и самите убийци, които се опитват да хванат.

„Those Who Kill не е епизодичен сериал за серийни убийци, а дълбоко заплетена история за двама наранени герои, които се събират, за да се изправят срещу тяхното минало“ – каза Боб ДеБитето, президент на A&E. „Радваме се, че имаме толкова талантлив екип, който работи по проекта. Резултатът трябва да е един интригуващ сериал.“

Those Who Kill е продуциран от Imagine Television (24, Friday Night Lights) и Fox21 (Homeland, Sons of Anarchy). Изпълнителни продуценти са Браян Грейзър и Франки Калфо, а сценарият е поверен на Глен Морган (The X-Files, Millennium). Режисьор на пилотния епизод е Джо Карнан (The Grey, NARC).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen + 4 =