Defiance чупи рекорди по Syfy

Нова Земя. Нови правила. Нови рекорди!

С 2.7 милиона зрители, 1.4 от които в групата възрастни 25-54, премиерата на Defiance подобри рекорд на Warehouse 13 от 2009. Също се превърна в най-гледаното шоу по Syfy от 2006 насам в таргет групaта 18-49 с 1.3 милиона, подобрявайки рекорда и на Eureka. Същевременно играта Defiance се радва на над 6 милиона часа геймплей от пускането ѝ в началото на месеца. Defiance започна едновременно в 55 държави.

Defiance се намести в топ 5 класацията за сериали на кабелни телевизии с най-много активност в интернет по време на премиерата, побеждавайки Game of Thrones и The Newsroom на HBO, The Americans на FX, Falling Skies на TNT и Teen Wolf на MTV в техните съотвените премиери.

Излъчването продължава другия понеделник, а по другия, 29 април, се завръща и Warehouse 13.

  1. Hope

    Как няма да чупи рекорди…такава реклама не бяха правили от SyFy може би никога досега, адски много вложиха в промотирането и на сериала и на играта, а и наистина е нещо ново и различно. Дори направиха специално предизвикателство и в реалити шоуто на SyFy – Face Off (участници, състезаващи се чрез правене на специален цялостен грим, какъвто правят точно в този сериал, както и в ужаси, фантастики и т.н.), където задачата им беше да конструират хибриди от най-главните същества от Defiance, няма и за какво да споменавам, че гийк-овете са таргет номер едно сред зрителите, а те никак не са малко – на тях им дай само шоу за извънземни…
    Аз също засега съм доволна бих казала – привлече ме от 1вия епизод…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 + 18 =