След FOX и NBC сега и The CW започна да поръчва новите си сериали за сезон 2013-2014. Преди минути тийн телевизията обяви, че поръчва The Tomorrow People и The 100. И за двата сериала ви писахме в Кой сериал ще е новата ви мания? Към тях се присъединяват Reign и Oxygen, чието ново име е Star-Crossed.

Новите 4 драми се присъединяват към вече поръчания The Vampire Diaries спиноф The Originals.

Стана ясно и, че The Selection отново няма да види бял свят по The CW. За втора поредна година екипът на сериала го подготвя за телевизията, заснемайки два пилотни епизода, добавяйки различни актьори, но изглежда това не е достатъчно, защото за пореден път не беше поръчан. Вторият пилотен епизод, заснет в Будапеща, надминава по качество миналогодишния споделят критиците, гледали и двата.

The 100
Продуценти: Джейсън Ротънбърг, Лесли Моргънстайн, Мат Милър (Chuck)
Режисьор: Барат Налури (Emily Owens, M.D.)
Актьори: Елиза Тейлър (Neighbours), Боб Морли (Home and Away), Ели Гори (Emily Owens, M.D.), Хенри Йън Кюзик (Lost), Мари Авгеропулос (Cult), Пейдж Тюрко (Person of Interest), Исая Уошингтън (Grey’s Anatomy), Кели Хю (Arrow), Томас МакДонъл (Suburgatory)
Резюме: Базирана на скоро излизащите книги Кас Морган, драмата се развива 97 години след ядрена война, унищожила цивилизацията. Космически кораб, на който са се настанили оцелелите хора, изпраща стотина младежи обратно на Земята, за да разберат дали има възможност планетата отново да бъде заселена от хора.

Tomorrow People
Продуценти: Фил Клемър (Chuck), Грег Берланти (Arrow), Джули Плек (The Vampire Diaries), Дани Канън (Nikita)
Режисьор: Дани Канън (Nikita)
Актьори: Пейтън Лист (Mad Men), Люк Мичъл (Home and Away), Роби Амел (Revenge), Марк Пелегрино (Lost)
Резюме: Адаптацията на британския сериал от 1970 година разказва за няколко младежи от всички краища на света, представляващи следващата фаза в човешката еволюция, притежаващи специални сили, сред които телепортация и телепатична комуникация. Всички те се съединяват, за да се борят със злите сили.

Reign
Продуценти: Лори МакКарти (CSI: Miami), Стефани Сенгупта (Outlaw)
Режисьор: Брад Силбърлинг (NYPD Blue)
Актьори: Аделайд Кейн (Neighbours), Тоби Регбо, Селина Синдън, Меган Фолоус (Anne of Green Gables), Ана Попълуел (The Chronicles of Narnia),
Резюме: Неизвестната и неразказвана досега история на кралица Мери, която се издига на престола, когато пристига във Франция и е все още на 15 години. Тя е сгодена за принц Франсис. Това е тайната история на оцеляването във френския двор сред тъмни, зли сили и сексуални интриги.

Star-Crossed
Продуценти: Мередит Аверил (The Good Wife), Джош Апелбаум, Скот Роузънбърг
Режисьор: Гари Фледър (Beauty and the Beast)
Актьори: Ейми Тийгардън (Friday Night Lights), Мат Лантър (90210), Малесе Джоу (The Vampire Diaries), Титъс Мейкин Младши (Glee), Грей Деймън (The Secret Circle), Натали Хол (Pretty Little Liars), Грег Финли (The Secret Life of the American Teenager)
Резюме: Страст и политика заплашват мира, а епичен романс се заражда между човешко момиче и извънземно момче, когато той и 8 други от неговия вид (The Orion 9) са интегрирани в градска гимназия 10 години след като те и хиляди като тях са стъпили на Земяна, но бързо са били затворен.

 1. Hope

  Че си падам по фантастика – си падам, и сериали, и книги и филми. Но като гледам всички телевизии са се ориентирали най-вече в тази насока за новия сезон, което е малко прекалено. Най-много да ни накарат да ни омръзнат перманентно. Все пак нищо прекалено не е на хубаво. Има нужда от разнообразие, защото аз освен фантастики с извънземни и хора със суперсили и тривиални епизодични кримита, друго различно и интересно не видях като цяло по телевизиите…

 2. ϟ

  Сериалите звучат интересно,а и има познати лица, така че ще се гледат на есен.

 3. Кристиян

  Много извънземни, много нещо. Ясно е, че тези сериали са единственото нещо гледано по The CW и то относително казано гледано, защото най-успешният им сериал на телевизията – The vampire diaries, с такъв рейтинг нямаше да остане в нито една друга телевизия за повече от сезон, а сега дори получава Spin-off.

  Определено телевизията цели така да повтори неговият „успех“, както и на Supernatural и Arrow и вероятно ще успее, но от новите сериали може би ще гледам само Reign и евентуално ще дам шанс на The 100, останалите ми се струват като сюжети по-скоро за детски филмчета, отколкото за прайм тайма на телевизия, която се бори за място сред големите, а в същото време най-редовно е по-малко гледана от кабелни телевизии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 − 7 =