Graceland е нова продукция на USA Network, която ни пренася на плажовете на Южна Калифорния. Група от агенти под прикритие от всички възможни агенции (ЦРУ, ФБР и т.н.) живеят в къща на брега и се борят с организираната наркопрестъпност. Към тях се присъединява новакът Майк, който току-що е завършил обучението си. Именно оттук сериалът започва да проследява историята му.

Като цяло идеята не е оригинална (има безброй много други сериали за полицейски отряди в борба срещу престъпността), но е пресъздадена приятно и по грабващ вниманието начин. Навсякъде настроението е плажно, персонажите са интересни, а и най-вероятно ще има голяма история (не само всеки епизод да е отделен сюжет), която ще можем да проследим. Graceland oпределено може да се сравни с Hawaii Five-0 – сходни герои, идентична атмосфера и (засега) подобно качество.

Големият въпрос е: Може ли Graceland да пожъне успеха на Hawaii Five-0 до момента, а защо не и да го задмине? Както винаги, все още няма единодушен отговор, но аз съм оптимист – епизодите започват доста обещаващо (ще се въздържа да слагам спойлери, просто ги гледайте) и имат реалната възможност грабнат да вниманието на зрителите за дълго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 + 19 =