Лятото е в разгара си, а AMC решават да ни „дарят” със сериал, който се казва Low Winter Sun. Поредният американски римейк на британска кримка. Не разбрах откъде идва името, но явно не е заради Джъд Лоу, Бялото слънце на пустинята или Зимните олимпийски игри. Ако искате да гледате нещо интересно и това ви е хванало окото, недейте! По-добре се насладете на последните осем епизода на Breaking Bad.

Шоуто се разказва за „убийство, отмъщение, корупция и измама в полицията на Детройт. Колега полицай е убит от детектив Франк Агню (Марк Стронг).” Това е вярно описание, но може да се каже още. Всъщност колегата полицай е долна отрепка, която е разфасовала няква макца. И Агню и колегата му Гедес (Лени Джеймс) решават да го убият. След това се появяват Вътрешни Афери и цял епизод разпитват наляво надясно. Има и някви гангстери, които не изглеждаха много значими.

Повече епизоди не мисля да гледам. Актьорската играта игра е на ниво, но не съм и очаквал друго от Стронг и Джеймс. Останалият актьорски състав не блести с нищо, но за това е виновен сценария, който е пълен с клишета. След като вече имаме The Shield като най-добрият сериал за корумпирани ченгета, всичко друго на тази тематика изглежда като жалко подобие. И в повечето случаи е. За 42 минути не видях нищо, което да ме заинтригува или просто да ми хареса.

Няма да ви занимавам повече, защото няма и смисъл. По-добре гледайте оригиналната британска версия и се обадете да ми кажете дали тя си заслужава повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × 3 =