Актрисата, спечелила Оскар, ще участва в Extant, научнофантастична драма, за която се очаква да се присъедини към Under the Dome в летния списък от сериали на CBS.

От Amblin Televesion на Стивън Спилбърг и CBS Television Studios идва 13-епизодният трилър, който ще се съсредоточи върху астронавтка (в ролята Бери), която след едногодишна самостоятелна мисия се опитва да свикне с ежедневния живот. В крайна сметка, нейните преживявания в космоса и на Земята ще доведат до събития, които ще променят хода на историята.

„Холи Бери е неповторима актриса и за нас е изключителна чест, че тя избра Extant, за да продължи своята страхотна кариера“ – заяви Спилбърг. „Както прави с всичко, до което се докосне, тя ще вложи дълбока автентичност в ролята си, и аз изгарям от нетърпение да работим заедно“.

Бери спечели Оскар през 2002 г. („Балът на чудовищата“); тя също спечели и награда Еми през 2000 г. за главна актриса в минисериал или филм (за „Дебютът на Дороти Дендридж“) и беше номинирана повторно през 2005 г. (за „Очите им гледаха към Господ“).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × 3 =