Още една звезда от Nikita получи роля в друг проект. Арън Станфорд, който играе Бъркоф в драмата, чийто последен сезон започва скоро, получи роля в 12 Monkeys на Syfy.

Сериалът е адаптация на филма от 1995 и следва историята на пътешественик във времето, Коул, от постапокалиптично бъдеще, който се появява в наши дни с мисията да намери и унищожи източника на смъртоносна чума, която ще заличи човешката раса. Точно тази роля е поверена на Станфорд – в оригиналния филм се играе от Брус Уилис.

Освен това, Аманда Шул (Suits, Pretty Little Liars) ще влезе в ролята на Касандра Рейли, брилянтна докторка, принудена да избира между нормалния си живот и впускане в мисията на Коул, за да бъде разкрита опасната конспирация.

Снимките на пилотната серия, написана от бившите сценаристи на Nikita, Тери Маталас и Травис Фикет, трябва да започнат този месец, а продуцент е Чарлз Ровън.

Тези новини идват само ден, след като Шейн Уест, друга от звездите в Nikita, получи главна роля в първия оригинален сериал на кабеларката WGN America – Salem.

Очаквайте последните шест епизода на Nikita от 22 ноември по The CW.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × 5 =