Топ 5 на сериалите за октомври месец

Вече е ясен Топ 5 на сериалите за десетия на 2013 октомври месец. Интересът към гласуването този месец беше голям и разби всички рекорди на класацията, която датира от юли 2010 година. Благодарим ви!

Първо място през септември беше окупирано от приключилия вече Breaking Bad, а сега тук застава новата CW драма и дебютант в нашата класация The Originals. През последните месеци се чудехме дали The Vampire Diaries ще успее да триумфира на първото място по време на новия тв сезон 2013-2014, както правеше в последните години, особено когато главната му конкуренция Fringe приключи по-рано тази година. Можем ли обаче да обявим победата на The Originals като победа за The Vampire Diaries, имайки предвид, че първият е спиноф на втория? И как успя един несигурен спиноф да измести толкова бързо своя предшественик?

Второ място беше за Under the Dome, но този месец ще бъде за завръщащия се Arrow, който през изминалия сезон като че ли имаше абонамент за първото място. Дали ще се наложи над The Originals?

Трето място бе за също приключилия финалния си сезон Dexter, но сега е отредено за изненадата на месеца, а именно American Horror Story. Внушителният хорър сериал бе на косъм да влезе в класацията в края на 2012 година, но не му достигна малко. Третият сезон започва ударно и е готов да покори Топ 5.

Четвърто място беше за Homeland, а сега тук като в кошара се настанява вълка, за когото така яростно говорим – The Vampire Diaries. Дали пък през този сезон няма да станем свидетели на недоволството на феновете на тийн драмата, които ще го закотвят на последните две позиции?

Пето място беше за Sleepy Hollow, но този месец тук застава завръщащият се в класацията The Walking Dead. Плътно зад него, борейки се за място в Топ 5, останаха: Revenge, Once Upon a Time, Revolution, Homeland и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four × 5 =