Джесика Ланг: Четвъртият сезон на AHS ще ми е последен

Джесика Ланг официално обяви, че следващият сезон на хорър драмата American Horror Story ще ѝ бъде последен. Актрисата имаше (продължава да има) главни роли в първите три сезона на сериала, за което беше неколкократно номинирана за различни награди.

Актрисата признава, че работата ѝ в серила отнема прекалено много време. „Отдавна не съм била толкова заета. Все едно играеш на сцена между репетициите и самото пускане на пиесата. Това е 6-месечно задължение всяка година. Ще станат четири поредни години. Предполагам, че искам да имам повече време за себе си. Когато приключи и имам цяла година за себе си пред мен, кой знае? Може би няма да е най-доброто решение. Но мисля, че да правиш дадено нещо четири години си е доста време.“

Създателят на хорър драмата Раян Мърфи заяви, че вече е започнал да обмисля как да изпрати Ланг от AHS. Четвъртият сезон няма да се развива в днешни дни и ще бъде заснет или в Ню Орлиънс, или в Санта Фе. Мърфи споделя и че в четвъртия сезон на Ланг за първи път няма да бъде поверена главната роля, но нейната също ще е така важна.

   • The Doctor

    Определено! От няколко седмици се знае, че Джесика ЛанГ напуска AHS.

    • Dagodfather

     Тъжно е, че не можем да покрием високите Ви очаквания.

     • LOST_in_LOST

      Никога не се знае какво ще стане… Все пак говорим за след около година – година и нещо! Много неща ще се променят, много по-голяма сума ще й предложат за ролите… Все пак тя е тази, която прави сериала уникален (според мен). Не мисля, че току-така ще се лишат от актьорската й игра!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one + twenty =