Часове след като в рейтингите за понеделник написахме, че успехът в рейтингите на The Blacklist от тази седмица „може да клони само и единствено към сигурно подновяване“, телевизия NBC официално поднови новата си драма с Джеймс Спейдър за втори сезон, който ще съдържа 22 епизода. NBC определя сериала като номер 1 драма във възрастовата група 18-49 и като хит на есента.

„Успехът на The Blacklist демонстрира, че вдъхновеното разказване на истории е живо и здраво в ефирната телевизия, и аз съм впечатлен от въображението на този творчески екип, от това, на което са способни, за да уловят и заснемат тази визия“ – каза Робърт Грийнблат, председател на NBC. „Отправям благодарност към нашите партньори Sony Pictures Television и продуцентите от NBC, които способстваха за този страхотен сериал. Надявам се, че Ред Редингтън никога няма да се изчерпи откъм имена за неговия „черен списък“.“

Цифрите сочат, че The Blacklist реално е номер 1 драма по рейтинги в групата 18-49 сред Големите 4 (ABC, CBS, NBC, FOX) и на първо място по милиони зрители.

Исторически погледнато, The Blacklist е най-гледаната нова драма на NBC за първите си 8 седмици от 19 години насам (след Earth 2 през 1994 година).

USA Today нарече сериала „най-добрата нова драма“, а TV Guide казва за The Blacklist – „Може ли този сериал да стане по-готин?“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 − thirteen =