Бен Макензи ще бъде главният герой в новия сериал на FOX. Актъорът е познат най-вече от The O.C. и Southland, а сега отива и в Gotham City, където ще играе детектив Джеймс Гордън (който евентуално става и комисар Гордън).

В сериала ще се разказва за всичките герои като Батман, Жокера, Пингвина, Гатанката и др. като по млади и преди да станат такива, каквито ги знаем от известните ни вече филми и трилогии. От FOX обясниха, че сериалът няма да е като филмите, които сме гледали, и че ще е възможно най-реално направен.. „Сериалът няма да се разправя за вече злодеите с маски и костюми, а за това как са се превърнали в такива, каквито ги знаем и познаваме до днес“ – каза Кевин Райли, президент на FOX. (няма да има наметала и костюми засега…)

 

От автора: Интересно ми е кой ли ще играе Жокера… някакви предложения? 🙂

  1. Павел Динчов

    Ужасен избор според мен. Грам не го харесвам като актьор, грам! Дано ме изненада.

  2. Bireto

    Хм, нямах някакви идеи или предпочитания кой искам да изиграе ролята (все пак става дума едва ли не за алтернативна prequel версия, така че няма кой знае какво значение), но честно казано изборът по-скоро ми допада. Гледал съм Макензи само в O.C. някога, но поне може да докара изтормозената физиономия на Гордън. Само не мога да си го представя с мустак, но вероятно това ще остане за по-нататък… 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × 4 =