Не толкова известният Мат Райън ще оглави Constantine?

Актьорът от Уелс с едно по-известно, но кратко участие в неуспешния спиноф Criminal Minds: Suspect Behavior, изглежда, е най-големият фаворит да се превъплъти в главната роля в новата драма на NBC от Warner Bros TV – Constantine. Райън вече е пред приключване на преговорите и съвсем скоро се очаква да подпише договор с телевизията.

CONSTANTINE__130927015200-275x355 Сериалът е базиран на героите в историите за Джон Константин на DC Comics, а главното действащо лице ще бъде именно Джон Константин (Райън), енигматичен и непочтителен бивш измамник с чувство за справедливост, който се превръща в детектив със свръхестествени възможности. Той ще трябва да брани обикновените хора от тъмните сили. Джон Константин е описван като лондончанин работохолик с екстравагантен външен вид, мърлява руса коса, безизразен хумор и носещ постоянно любимия си тренчкот. Джон е изучавал тъмните изкуства още като тийнейджър. Когато дъщерята на негов близък приятел е преследвана от демони, Константин се намесва и се опитва да я спаси.

Проектът е със сценаристи Даниел Серон (продуцент на The Mentalist) и Дейвид С. Гойер (сценарист на The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Batman Begins, Man Of Steel и предстоящия Batman vs. Superman).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × five =