Ексклузивно: Heroes се завръща

NBC изненадващо реши. Световноизвестната супергеройска екшън драма ще се завърне за 13 епизода през 2015 година. Създателят на сериала Тим Кринг също ще работи по новите епизоди. Завръщането получава заглавието Heroes Reborn. Проектът ще бъде изграден като самостоятелна история, а героите все още не са обявени.

„Огромното въздействие, което Heroes оказа на телевизионния пейзаж, когато започна през 2006, е нещо, което отваря очите на човек“ – каза Дженифър Салке, президент на NBC. „Сериали с такъв отзвук в обществото не се появяват толкова често и ние решихме, че е време за нови епизоди. Развълнувани сме, че създателят Тим Кринг е също толкова развълнуван за скачането обратно в този сериал, колкото нас, и с нетърпение очакваме всички идеи, които той планира да реализира към оригиналната си концепция. Докато се приближаваме към премиерата през 2015, всичко около сериала ще бъде забулено в тайна, но не изключваме възможността някои от оригиналните членове на актьорския състав да се завърнат.“

Новините за завръщането на Heroes някак напомнят за едно друго голямо телевизионно завръщане – това на 24 през месец май по FOX, но пък NBC си е позната с опитите за възраждането на свои стари сериали, сред които Bionic Woman, American Gladiators, Knight Rider и също така разработените, но неизлъчени нови версии на Wonder Woman и Murder She Wrote.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two × 5 =