Екстравагантният Pushing Daisies се завръща?

Ако сте били фенове на Pushing Daisies на ABC от 2007 или сте гледали „С аромат на маргаритки“ по FOX Life, това би ви се сторило интересно. Въпреки нечестното прекратяване на сериала, изглежда, има шанс той да се завърне под една или друга форма.

Неговият създател Браян Фулър (създател и на Hannibal) обяви, че се надява, че актьорският състав би се събрал отново за един или два проекта.

Фулър коментира в интервю: „Наскоро проведох разговори с Бари Зоненфелд (режисьор на Men in Black) относно финансирането на филм, а с Кристин Ченоует и Warner Brothers относно разработването на евентуален мюзикъл.“

В допълнение, Фулър каза, че някакъв вид завръщане на Pushing Daisies е почти сигурно: „Работим върху нещо, което със сигурност може да бъде наречено Pushing Daisies възраждане и идеята е да съберем възможно най-много актьори от оригиналния състав, които да участват.“

Pushing Daisies излъчи само два сезона преди да бъде прекратен от ABC, а основна причина за това бе стачката на Гилдията на сценаристите в Америка в периода 2007-2008. Първият сезон съдържаше само 9 епизода именно заради стачката.

За двата си сезона и 22 епизода сериалът получи 17 номинации за Еми награди, от които спечели 7, включително наградата на Ченоует за най-добра поддържаща актриса в комедия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × 2 =