Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

3.6

Несмешен

Поредното ново сериалче, което започна сега и което навярно ще стигне само до 13 епизода. Разбира се, ако устиска до толкова.

Епизодите са базирани на бестселъра на Ник Хорнби, както и на филма от 2002г. В центъра е Уил (Дейвид Уолтън – New Girl), който преди време е написал една успешна коледна песен и с парите сега живее като заможен ерген. Разбира се, той е любител на бързите свалки и когато хареса някоя девойка е решен на всяка цена да постигне целта си. В този първи епизод той се запознава с Фиона (Мини Драйвър – Crosse Pointe Blank) и нейния син Маркъс (Бенджамин Стокман – 1600 Penn), които се нанасят в къщата до него и той вижда начин, по който да използва Маркъс за свой син, в един такъв случай за бърза свалка със самотна майка. Безскрупулно, нали?

На пръв поглед буди малко интерес, това само на първи. Но както в отношение на сценарий, така и на актьорска игра, не виждаме нищо ново. На трети и четвърти поглед ме съмнява нещо да се промени. Освен симпатичното детенце, с нищо друго не можах да запомня тези 20 минути. За една комедия (та даже какъвто и да е сериал или филм) може би най-важното нещо е химията между главните герои. Няма как да ни забавляват нас, зрителите, като оставят впечатление на преиграване. Точно това се получава тук – между Дейвид Уолтън и Мини Драйвър.

Без да знам рейтинги и т.н., според мен, този сериал ще бъде един от първите, които ще бъдат спрени. Абсолютно никакво бъдеще не виждам тук, освен, разбира се, внасяне на свеж хумор и забавни моменти. Една комедия без тези две неща е загубена и от този първи епизод точно в такова състояние е този сериал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 − six =