Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

8

Свеж и забавен

Джейсън Бейтман… Сигурно, ако участва в реклама с лелката от Бонукс (праха за пране) пак ще събуди интереса ми и ще я изгледам с кеф. Обожавам този актьор! Един от най-забавните и дебилни актьори от по-младото поколение. Отплеснах се в хвалебствия за Бейтман, защото той има пръст в новия сериал на NBC – Growing Up Fisher. Е, като разказвач, но дори и с това ме накара до изгледам пилотния епизод.

За разлика от About a Boy, това си е чудно попадение! Почти всичко, което трябва да бъде една комедийка, тук е изпълнено на максимум. Историята се върти около 11-годишния Хенри Фишър (Илай Бейкър – абсолютен дебютант) и неговото семейство. Бащата на Хенри (в ролята Джей Кей Симънс, Спайдър-Мен, The Closer) е сляп адвокат… който в първата сцена реже с резачка дърво в задния двор. Какво по-дебилно начало от това?! Хенри е свикнал винаги да бъде дясната ръка на баща си и да му помага, но в този момент става така, че родителите му решават да се разведат и баща му си взима куче-водач, от което Хенри ревнува… Дебилщината продължава 😀

Майтапът настрана, но наистина този първи епизод е направен със страхотно чувство за хумор, преплетено с лека сериозна нишка. Резултатът е такъв, че след края на епизода искаш още и още. Това е такава рядкост за комедиен сериал. В тези 20-тина минутки се мяркат още няколко много познати актьори с епизодични роли, но на точното място. Няма никаква следа от преиграване и дървени реплики, всичко е на мястото си.

С About a Boy ще вървят заедно във вторниците. Излъчването в неделя беше изключение, тъй като NBC искаше да го промотира, използвайки Олимпиадата. Определено ще се следи и го препоръчвам.

Забавно, свежо и приятно начало. Ще видим натам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 − thirteen =