Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

4.3

Обикновен

Напоследък няма никаква нова стойностна комедийка, която да задържи вниманието ти за повече от 2-3 епизода. След като ми препоръчаха Brooklyn Nine-Nine и след като изгледах на един дъх тези 17 страхотно-дебилни епизода, имах нужда от нещо, нещо свежо. Всеки се нуждае между „големите“ и сериозни сериали да вмъква 20 минутки разнообразие и разпускане, нали така?

Рових се някъде из сайтовете и ми се мерна името Скот Мур (Scott Moore) като създател на сериал и събуди интереса ми. Все пак Hangover („Последният ергенски запой“) филмите, в които има участие като сценарист, бяха доста добри и дори първата част и втората влизат в класацията ми за най-забавни комедии евър.

Реших да дам шанс на Mixology. Първите впечатления са най-важни. Тук не са чак толкова добри, не за друго, а просто сме го виждали в немалко други продукции.

И все пак, сюжетът се върти около 5 мъже и 5 жени и техните запознанства, в търсене на любовта. И това протича в една вечер в един бар (къде другаде). Разбира се, самият начин на заснемане ни прехвърля в други моменти от живота на тези хора и изобщо момента, в който в един епизод отделят внимание на една двойка е готино решение. И се получава донякъде, но все пак всички желаем в една комедийка да има доста забавни моменти. А тук не е постигнато толкова добре. Сред актьорите няма някакви известни имена и изобщо с нищо не изпъква в това отношение. Сценарият също за момента не е нещо особено.

Ще му дам шанс с още някой епизод, но ме съмнява, че ще просъществува повече от тези 13 епизода, които са запланували. Но все пак тая надеждата, че поне с течение на епизодите ще се появят повече истински забавни моменти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen + 19 =