В първия пролетен месец на 2014, каналите на AXN в България ще зарадват своите фенове както с нови сезони на любимите сериали, така и със съвсем нови заглавия!

Освен обявената по-рано премиера на трети сезон на хитовия „Шерлок”, който стартира на 7 март, базовият канал AXN започва излъчването на приключенския екшън от 2011 „Спартак: Боговете на арената” също от 7 март, но от 22:40. Преди Спартак да порази първия си противник, на арената е имало много други гладиатори, преминали портите върху пясъка и кръвта. Сериалът разказва историята на първия шампион от Школата на Батиат – Ганик, във време с много повече жестокост и безскрупулност от това на Спартак. Хронологията ще бъде спазена с продължението „Спартак: Кръв и пясък”, което ще заеме мястото на „Боговете” на 28 март. Проницателен и задълбочен разказ за живота на най-известния гладиатор в историята на човечеството, Спартак е откъснат от родната си земя и жената, която обича и е осъден в бруталния свят на напоената с кръв арена, където жестоките убийства са забавление от най-висока класа. Но не всички битки се водят на пясъка. Коварството, корупцията и интимните удоволствия постоянно ще изправят Спартак пред изпитания. Спартак трябва да се бие за да оцелее, да се сприятели с враговете си и да бъде дипломатичен в този нов за него свят на корупция, насилие, секс и славолюбие. Той ще бъде привлечен от властта и измъчван от желанието за мъст. Но неговата страст ще му даде сили да преодолее всяко препятствие, в тази модерна и лишена от морални задръжки приказка за смърт, чест и издръжливост. За да оцелее, Спартак трябва да стане нещо повече от мъж. Повече от гладиатор. Той трябва да стане легенда!

Припомняме ви, че телевизия Starz започна излъчването на поредицата Spartacus през 2010 с Blood and Sand, след което продължи с Gods of the Arena през 2011, Vengeance през 2012 и финалния сезон War of the Damned през 2013.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ten − two =