Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьори
Обща оценка

5

Изигран

На Кайл Килън не му върви. След като първият сериал, който направи, беше спрян след само два епизода, а следващият му след един сезон, сега той се опитва с трети сериал в трета телевизия. На Крисчън Слейтър не му върви още повече. За шест години той успя да участва в три сериали в три различни телевизии и всичките спрени набързо. И сега си опитва късмета с четвъртата останала телевизия. На Стив Зан не знам дали му върви, но при положение, че последният филм, който гледах с него, беше Knights of Badassom, бих казал не. Сигурно се чудите защо ви ги казвам всичките тези факти. Защото и тримата участват в създаването на новия сериал на ABCMind Games ,и не мисля, че това ще е успех за никой от тях.

Сюжетът се върти около двама братя (Зан и Слейтър). Зан играе гения в човешката психология, който страда от ментални заболявания, а Слейтър е бивш престъпник и измамник, опитващ се да печели пари по всякакви лесни начини. Двамата оглавяват агенция, решаваща проблеми чрез науката на човешката мотивация и манипулация.

Макар че Килън е стабилен сценарист, съм на 100% убеден, че Mind Games ще бъде спрян само след няколко епизода. В пилота нямаше нищо, което да ме накара даже да го догледам. Актьорският състав беше изпълнен от посредствени актьори с никаква химия помежду им, чиито физиономии ще забравите в момента, в който те не са в кадър. Героите също не са особено забележителни. Освен основното дуо има още петима герои, които не допринасят с нищо освен Зан и Слейтър да имат с кого да си говорят.

Идеята за агенция, която решава проблемите на хората като ги лъже и манипулира, е интересна, но изпълнението куца. Научните факти и теории, които бяха обсъдени в епизода, звучаха яко, но крайният продукт изглеждаше като лош римейк на Leverage.

Аз лично ще гледам още един епизод с надеждата, че ще има положително развитие, но в крайна сметка не вярвам, че ще се има такова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × two =