Робърт Бъкли (One Tree Hill) се завръща в The CW с новия проект на телевизията – iZombie.

Продукцията ще е базирана на едноименните комикси от DC. Сюжетът на тази драма ще се върти около Лив, студентка по медицина, която става зомби. Тя започва работа в моргата и така получава достъп до мозъците на труповете – нещо, което я поддържа жива. Но при всяко изяждане, тя придобива спомените на умрелия. С помощта на шефа си и полицейски детектив, тя помага да се разкриват убийства.

Бъкли, който участваше в последните три сезона на OTH, ще е ролята на бившия годеник на Лив. Той трябва да свикне с това, че ще бъдат само приятели, въпреки че все още я обича. Той е колежанска футболна звезда, а впоследствие става инженер. Все още не е обявена актрисата, която ще влезе в ролята на Лив.

Бъкли има участия в 666 Park Avenue, Hart of Dixie, Lipstick Jungle и Fashion House. Другите обявени актьори за момента са Малкълм Гудуин, Александра Кросни и Дейвид Андърс.

Създателите на Veronica Mars Томас и Даян Ругиеро ще напишат сценария, а продуценти ще бъдат Даниел Стокдик и Дан Етерич. Томас ще е режисьор на пилотния епизод.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twelve − 6 =